Nyári helyszínünk a Fehér Gém üdülő

Foglalj magadnak és barátaidnak egy könnyű délutánt a friss levegőn. Vár állandó nyári helyszínünk, az eldugott, de könnyen elérhető Fehér Gém üdülő, ahol nem kell tartanod a tömegtől. Kenubérlés, bicikli kölcsönzés, horgászhelyek, sátras kemping, tűzrakóhelyek, napágyak, bérelhető apartman jellegű faházak mind kihasználható lehetőségek, amiket megtalálsz a Fehér Gém üdülőben.

Az üdülő mindenkit vár aki nyugodt kikapcsolódásra vágyik, amihez a fenti lehetőségeken felül mi egy szaunát teszünk hozzá.

Apa főzi a lecsót, miközben a hal viszi a pecát. Anya napozik, a haverok bambiznak, a gyerekek a nem túl mély öbölben bártan kipróbálhatják az evezést, vagy a SUP-ot. Biciklivel könnyel elérhető a Tököli-parkerdő, a szigethalmi Vadspark és a környék éttermei. Este szalonnasütés és szállás a helyszínen.

Fedett terasz, tűzrakó helyek

A sátorral érkezők is teljes ellátásban részesülnek, az üdülő közösségi terei, infrastruktúrája számukra is használható. Fedett, de szabadtéri asztal, lombkorona kilátó, ping-pong, csocsó, felszerelt konyha és fürdőszoba mindenki számára elérhető. Tűzifa a helyszínen megvásárolható.

Vízparti terület így érkezhetsz kenuval vagy a Kis-Duna partján végigbiciklizve is. Foglalj időpontot.

Néha halljuk, hogy szaunaszezon így – szaunaszezon úgy. Bevalljuk nem igazán értjük mit jelent a “szezon” szó a szaunával kapcsolatban, de elfogadjuk, hogy úgy érzitek a szaunázás egy szezonhoz kötött, főleg téli elfoglaltság. A szauna szinte mindehol Finnországgal, hóval és a jéggel kapcsolódik össze és igen, hidegben jó érzés felolvadni a fűtött szaunában, de a Finnországban sincs mindíg -20°C. Szaunázni nem csak télen jó.

Családbarát vízparti üdülő

Gyakran szaunázunk mi is és nem csak télen. Megjelenéseinkkel mindíg próbáljuk valamivel összekötni a szaunázást, ami néha szokatlan párosításnak tűnik. Mi már megszoktuk, ha mobil szaunáról van szó akkor igazán elengedhetjük a fantáziánkat a helyszínnel és a lehetőségekkel kapcsolatban. Próbálj rá te is! Hol terjesszük a szaunakultúrát, ott ahol már amúgy is ismerik?

Persze szívesen megyünk bárhova, de minden nyilvános megjelenésünkkel igyekszünk behúzni olyanokat is, akik még nem ismerik a szaunázás szépségét. Télen főleg a fűtött szauna a fő vonzerő, de nyáron a helyzet teljesen más. A szauna ilyenkor nem az a hely, ahova menekülsz a hideg elől. Tavasztól késő őszig, barátaiddal egy bogrács halászlé mellett sokmindenre jut idő, érdemes teljes napban, komplett éjszakában gondolkodnod, hiszen fázni senki nem fog.

Fehér Gém üdülő

Nyáron a forró szaunából kilépve még a legmelegebb időben is hűsítő élményt kapsz és később a leghűvösebb este sem fog ki rajtad. Ha a 80°C után néha lemártózol a Dunában, vagy beugrasz a hideg zuhany alá, garantáljuk, hogy jobban fogod viselni az időjárást, még napokkal a szaunázás után is. Ennyi akár elég is lehetne, de meg fogod látni, hogy a szauna akár sokkal többről is szólhat, mert “ránc-símító” hatása felülmúlhatatlan.

Remélhetőleg nyári állandó helyszínünkkel sikerül olyan lehetőségeket adni nektek, ahol azok is megtalálják az élményfaktort, akik valamilyen okból még tartanak a szaunáktól. Számunkra emiatt fontos, hogy nyáron, amikor az időjárás sokkal kellemesebb, egy egyedi lehetőséget adjunk mindenkinek, aki természetben, a friss levegőn szeretne eltölteni egy tartalmas napot.

 

Az eredeti szauna a közösségről, a valódi emberi kapcsolatokról és nem a teljesítményről szól. Egy ilyen kötetlen alkalommal nem kell túlzottan figyelned sem a hőfokot, sem az időt. Persze van pár fontos dolog amit jó ha betartasz, de többnyire elég ha befelé figyelsz és hagyod, hogy a tested mondja meg neked, hogyan érezné jól magát. Ezzel a szauna spirituális oldalát is észrevétlenül szeretheted meg és valóban nyugtató élményben lesz részed amit bármikor megismételnél.

Nyári helyszínünk a szigethalmi Fehérgém Üdülő.

A helyszít a Ráckevei-duna partján találod, könnyen elérhető helyen. A közelben tömegközlekedéssel, bevásárlási lehetőséggel és éttermekkel. Az üdülő kifejezetten családi és gyerekbarát lehetőségekkel vár. Csendes, fás, vízparti környezetben töltődhetsz fel, miközben a család többi tagja is jól érezheti magát.

Vízparti családi hétvége, bográcsozós kikapcsolódás szállással: 

Állandó Kis Duna-parti helyszínünk a szigethalmi Fehér Gém Üdülő, ahol szállást, bicikli és kenu kölcsönzést, bográcsozást és egyéb programokat is tudunk ajánlani nektek. Ezen a helyszínen a szauna napi bérleti díja 38 000 Ft + tűzifa / nap (9-20 óra között), ami magában foglalja az üdülő szabad területeinek és szolgáltatásainak használatát.

Egy négy ágyas, saját fürdőszobás apartman ára a szaunabérleten felül 15 000Ft/ éjszaka.

Az üdülő főleg nappali családi programokkal és lehetőségekkel vár. Legyetek figyelemmel a környéken lakók nyugalmára és óvjátok a környezetet.

A szállás és egyéb lehetőségekről bővebben a Szigethalmi Fehér Gém Üdülő weboldalán találsz. http://www.fehergemudulo.hu