2. NATURISTA MOBILSZAUNA PIKNIK, A PROGRAMOKRÓL ÁLTALÁBAN

Pára a mobil szauna ablakán

Az esemény beharangozó bejegyzését itt olvashatod.

A mostani cikk a programokról és a helyfoglalás menetéről szól

2022.07.15 -16. Balatonberény, Balatontourist, Berény naturista kemping

2 nap alatt összesen 100 Mester-program , 150 szabad szauna-program vár, ezekre foglalhatsz helyet előre online, illetve a megmaradt helyek erejéig a helyszínen is.

A 2. Balatonberényi Naturista Mobilszauna Piknik programja összeállt és rövidesen kihirdetésre kerül. Az elő-regisztráció már fut. A férőhelyeink száma véges, emiatt különösen fontos számunkra, hogy a kiadható helyeket előre, még a programok indulása előtt lefoglalhasd.

A helyfoglaláshoz meg kell váltanod a szauna-jegyed, amit online vásárolhatsz meg.

A jegyek értékesítése rövidesen, 10 nappal az esemény előtt indul. Iratkozz fel és elsőként fogsz értesülni a jegyvásárlás elindításáról, még a hivatalos kihirdetés előtt.

Az eseményen összesen 300 jegy kerül értékesítésre. Ne maradj le!

Ez most akkor egy mobilszauna fesztivál?

A férőhelyek száma véges és nem elég ahhoz, hogy nyugodt szívvel fesztiválnak hívjuk. Ahhoz viszont pont megfelelő méretű minden, hogy két nagyon sima napot tölthessünk szaunázással és strandolással a Balaton partján a Balatontourist, Berény Naturista kempingben.

A családias hangulat miatt hívjuk inkább Mobilszauna-Pikniknek, ahol a szaunázás csak az egyik lehetőség arra, hogy jól érezd magad.

Ott lesz minden mobilszaunás?

Igen, tulajdonképpen mindenki és még sokan mások, akinek felöntésein ősztől nyár elejéig akár többször is részt veszel. Sokan lettünk és jó barátok vagyunk. Hosszú lenne ebben a bejegyzésben leírni.

Siessek, lesz helyem?

Összesen 300db jegyet értékesíthetünk, hogy elkerüljük a túlfoglalást, de lehetőség lesz a helyszíni jegyvásárlásra is az online értékesítésből fennmaradó szabad férőhelyek erejéig.

Az eseményen 2 nap alatt 100 db 15 perces mesterprogramot, és 150 db 10 perces szabad-szauna időt tudunk neked biztosítani.

Várhatóan a mesterprogramok hamar elfogynak.

A helyek lefoglalására összesen 10 nap áll majd rendelkezésedre. Ennyivel az esemény előtt indul a jegyértékesítés annak érdekében, hogy az is foglalhasson helyet aki csak az esemény előtt nem sokkal szerez tudomást a Mobilszauna Piknikről.

Nagyszerű, hol és mennyiért vehetek belépőt?

A szaunajegyeket elsősorban online értékesítjük.

A jegyértékesítés és helyfoglalás 10nappal az esemény előtt indul, de addig sem hagyunk információk nélkül. Kövess minket, vagy iratkozz az esemény hírlevelére.

Le tudunk késni valamiről?

Ha nem foglaltál előre és még tudunk neked helyet biztosítani, nem kell sorbaállnod.

A jegyvásárlást a helyszínen, saját telefonodon keresztül, bankkártyával is intézheted, akár útban a Piknik felé. …de ebben az esetben már csak azt tudjuk garantálni, hogy a jegyhez járó tokeneket mindenképp fel tudod használni valamilyen szaunázásra és le tudod foglalni a programot.

A programok foglaltságát távolról is ellenőrizheted, és online foglalás esetén biztos lehetsz benne, hogy tiéd a lefoglalt hely.

Ha elakadnál, természetesen segítünk és akár készpénzben is fizethetsz a helyszínen.

A megérkezéskor először meg kell venned a helyi strandbelépőt a Berény Naturista Kemping recepcióján..

A Mobilszauna Piknikre külön szauna-jegyeket értékesítünk. A strandbelépő megléte még nem jogosít a szaunaprogramokon és a Piknik eseményein való részvételre.

Férőhelyek

A szaunáink és emiatt a fesztivál kapacitása véges. A megfelelő szolgáltatás érdekében a résztvevők létszámát korlátoznunk kell, ezért a Pikniken való részvétel regisztrációhoz kötött.

Belépőket és helyeket online és a készlet erejéig a helyszínen is foglalhatsz majd.

A helyfoglalás várhatóan 10 nappal az esemény kezdetét megelőzően indul. Ha feliratkozol az elő-regisztrációs űrlapon, akkor még az indulás előtt email értesítőt kapsz.

Jegyeket csak a maximálisan elérhető férőhelyek erejéig értékesítünk, így ha megvetted a belépőt biztosan találsz a megvásárolt tokenek értékében lefoglalható szaunaprogramot.


OK már csak egy kifogásom van, …ja nem, kettő:

TÖK’ MELEG LESZ, vagy esni fog.

Igen, ebben igazad van, de ez nem hiba hanem tulajdonság, amit jól ki tudunk használni. Végül is nyár van és nem is akármilyen.

A szaunából kilépve mindenképpen sokkal hidegebb van mint bent. Igazi hűs szellő fogad még akkor is, ha kint 38°C-ot mutat a hőmérő. Jól fog esni, és ugyanez a váltás az oka annak is, hogy esőnapot sem tartunk, még akkor sem, ha kint esetleg épp jól esik. Ha netán hűvösebb lenne, bent biztosan meleg van.

Jöhetsz bátran. Próbáld ki mielőtt bármit is gondolsz! VÁRUNK SOK SZERETETTEL!

SZERETNÉL SZOLGÁLTATÓKÉNT CSATLAKOZNI?

A piknik területén lehetőséged van saját szolgáltatásod értékesítésére. Ha olyan tudás, vagy szolgáltatás birtokában vagy, amivel szívesen megjelennél az eseményen, esetleg van egy mobilszaunád amiről nem tudunk ne várj tovább!

Jelentkezésedet ezen az e-mail címen adhatod le: HELLO@SAUNATOGO.HU

Kövessétek híreinket, minden érdeklődőt szeretettel vár a mobil szaunás csapat.

Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely és a többi mobilszaunás.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép
Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!

advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny