8. Finn Filmnapok a Toldi moziban. Február 6-10. Szauna a Bajcsyn.

Megtisztelő felkérést kaptunk a Magyar-Finn kultúrális kapcsolatokat ápoló, a Magyarországi finn nagykövetség támogatásával működő kultúrális alapítványtól, a Finnagora-tól a 8. budapesti Finn Filmnapok nyitónapjára, melyre örömmel és büszkén mondtunk igent.

2019. Február 6-án a nyitóvetítés előtt és után egy felfűtött finn szaunában hangolódhatsz a filmekre és engedheted el megszokásaidat egy fél óra erejéig.

Az esemény regisztrációját az esemény szervezője a Finnagora kezeli.

E-mailes regisztráció:  lilla.bogdan@finnagora.hu

Az rendezvény hivatalos programja itt olvasható.

A Festival-sauna február 6-án 14:00-tól, estig áll rendelkezésetekre, bár az első órákban beszélgetések és interjúk zajlanak a félig fűtött szaunában, de ezt követően szabad a pálya minden érdeklődő számára. A szauna a Toldi mozival szemben a Bajcsy-Zsilinszky úton fog parkolni. Öltözőt biztosítunk.

A megosztott facebook eseményt ide kattintva találod meg

A nyitófilmet követően a Toldi moziban közönségtalálkozók és beszélgetések kezdődnek, melyekre szintén szerettel várunk mindenkit.

Törölközőt hozz, szaunát és zuhanyt mi adunk. A regisztráció ingyenes.

Köszönjük a lehetőséget a Finnagora csapatának: Mari Ljokkoi, Tilly Anna, Bogdán Lilla, Nina Lindblom, továbbá Szász-Benczur Zsuzsa. Botka Gabriella, Boldog Gabriella, Záhonyi Barbara, Miklósi Zsuzsanna, Lizska Tamás