EGYÉB PROGRAMOK A PIKNIKEN

Az esemény előzményeit itt és itt találod.

Állandó programok, lehetőségek a Naturista Mobilszauna Pikniken

A Piknik nem csak a mobilszaunákról szól. Igyekeztünk összeszedni mindent, amire szükség lehet.

A Mobilszauna Piknik területén ingyenes kínálóasztal, pihenőrész lesz kialakítva. A szauna programok közötti időt szervezett foglalkozásokkal, játékokkal és a szaunázáshoz köthető elfoglaltságokkal töltheted el.

Az esemény két napja alatt több érdekes beszélgetés és egyéb program is megrendezésre kerül. Ezek még szervezés alatt vannak, a végleges listával hamarosan jelentkezünk.

Témáink a szaunamester szakma, szauna etikett, illatok, ezen felül lesz masszázs, jóga, kézműves foglalkozás, vendégünk lesz PoliLili, és ha minden rendben megy egy közösségi konyhát is beüzemelünk, Az esti talkshow pedig: “Valahol a szauna-mester is egy ember”.

Ha akarsz bérelhetsz SUP-ot is, vagy pingpongozhatsz és strandolhatsz a Balaton egyetlen naturista strandján.

Játékok:

Természetesen nem maradnak el a játékok és a tombola sem. Ezeken szaunaszeánszokat és különböző szaunához köthető ajándékokat nyerhettek.

Szaunakő hajítás, férjcipelés, meztelen divatbemutató, aroma illatoló versen és szuper-amatőr szaunamester bajnokság a legfrissebb önjelölt mesterekkel mind a tervek között van.

Fotófal:

A kemping teljes területe a NATURISTA életmódot támogatja, ezért fotózni természetesen szigorúan tilos.

Ezt egyetlen helyen engedélyezzük, az erre a célra kialakított fotófal előtt. Ahhoz, hogy az esemény barátaitokhoz is eljusson, szerencsés, ha meg tudjátok osztani a képeket. Ehhez minden segítséget megadunk.

Használjátok a kikészített takarótáblákat a lehető legkreatívabb módon és készítsetek minél több bárhol megosztható képet, hisz mindenkinek tudnia kell, hol vagytok. A legjobb megosztóknak díjat ajánlunk fel.


SZERETNÉL SZOLGÁLTATÓKÉNT CSATLAKOZNI, vagy van egy jó témád?

A piknik területén lehetőséged van saját szolgáltatásod értékesítésére. Ha olyan tudás, vagy szolgáltatás birtokában vagy, amivel szívesen megjelennél az eseményen, esetleg van egy mobilszaunád amiről nem tudunk ne várj tovább!

Jelentkezésedet ezen az e-mail címen adhatod le: HELLO@SAUNATOGO.HU

Kövessétek híreinket, minden érdeklődőt szeretettel vár a mobil szaunás csapat.

Az egyéb programok és elfoglaltságok listáját itt találod

A programok mindkét nap megrendezésre kerülnek.

Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely és a többi mobilszaunás.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!

advent Aquasziget Esztergom balatonberény Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb bogrács budapest családi csobánka drszauna egészség fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő finnagora Gárdonyi tér köszönjük közösség löyly mobilesauna mobilszauna mobil szauna mozgó szauna oszoly parkoloparade popupsauna sauna saunaanytime saunaanywhere saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna szauna a Gárdonyi téren SzaunaClub szaunamester Szigethalom Tamási textilmentes totalcar túra verseny vizpart