A RENDEZVÉNY ÉRTÉKEI

Az esemény különleges hangulatára nagyon vigyázunk

Az ott dolgozók számára megfogalmaztuk mik az esemény alapvető értékei és mit várunk el a nyilvános kommunikációt és a vendégek kezelését illetően.

Ezek az értékek és irányelvek mindannyiunk számára fontosak. Köszönjük, ha vendégként te is megismered és alkalmazod ezeket.

Az esemény a magyarországi mobilszaunákat felsorakoztató rendezvény, ahol 3 napon keresztül, különböző mobilszaunákban, szaunamesterekkel, vagy anélkül megrendezett programokból szaunafelöntésekből és egyéb programokból válogathatnak a vendégek. A programok férőhelyeinek száma a résztvevő Szolgálatók kapacitásától függően 2000-2500 fő. 


A rendezvény értékei

A szaunázás eredendően egy szubjektív, személyes és bensőséges megélésen alapuló, természetközeli közösségi élmény. 

A Mobilszauna pikniken immár hagyományosan a különböző stílusokat képviselő szaunamesterek mutatják meg tudásukat és összetartó közösségként a saját értékeikben rejlő különbözőségeket.

A rendelkezésre álló lehetőségekkel és ismeretekkel észrevétlenül képezzük közönségünket és támogatjuk a szaunakultúra fejlődését Magyarországon. A cél a különböző szaunázási módok bemutatása és az, hogy ezáltal vendégeink megismerjék meg a szaunázásban rejlő régi és új értékeket, lehetőségeket.

Szaunáinkban megjelenik a múlt és a jövő, vendégeinknek lehetősége van csendben ellazulni éppúgy, mint egy hangos és erős felöntésen levezetni a felgyülemlett feszültséget.

Szívesen játszunk együtt a legfiatalabb közönséggel is. A felnőttekhez hasonlóan ők is kontrollált biztonságos körülmények között, játék közben tanulják meg mire jó a meleg és a hidegebb levegő váltakozása, a különböző illatok és érzések próbálgatása, hogy a későbbiekben is a megfelelő nyitottsággal és megértéssel forduljanak efelé a kultúra felé, úgy hogy tisztában vannak a különböző szaunák és stílusok előnyeivel.

Bár az alap értékekben és a textilmentes szaunázás hasznosságában egytértünk, véleményünk szerint a szaunavilágába sok minden belefér, ahol pont a különbségek hozzák egymáshoz közelebb a vendégeket. Közös célunk, hogy a mai rohanó világunkban is, összhangban a szauna eredeti szellemiségével, az ember újra saját magára találhasson.  

A Mobilszauna Pikniken, minden szauna és szolgáltató egyenlő és saját tudását a lehető legjobb módon próbálja átadni. Az esemény nem verseny és nem célunk, hogy bárkiről véleményt mondjunk. Értjük és elfogadjuk, hogy minden ember egyéni preferenciákkal fordul a világ felé és ebben a naturista környezet is segítségünkre van.

A Mobilszauna Piknikkel megrendezésével lehetőséget biztosítunk arra, hogy minden vendégünk egy helyen találhassa meg azt, ami a szaunázásban a legnagyobb örömöt adja számára.

Az elfogadás és a megértés a szaunakultúra alapjait képezik és ez az, amit képviselünk mert ez egyre inkább hiányzik a világból. Számunkra fontos, hogy ezt az értéket  közvetítsük és adjuk át az erre fogékony vendégeinknek.

Véleményünk szerint ez a fajta szélesebb látókörű szemlélet segíthet mindenkinek megtalálnia helyét a hétköznapokban is.

Úgy gondoljuk, hogy ezzel a hozzáállással tudunk leginkább hozzájárulni önmagunk fejlődéséhez is, ahol pont a különbségek és az abban rejlő lehetőségek teszik széppé az élményt.


Az etikus kommunikáció elve

Egy különleges és egyedülálló hangulatú közösségi rendezvényen szolgáltatóként felelősségünk, hogy értékeink pozitív felhanggal terjedjenek az interneten, a közösségi médiában és egyéb fórumokon. Emiatt nem engedhetjük meg azt, hogy érzelmeinket, véleményünket kontroll nélkül közvetítsük a külvilág és a nyilvánosság felé.

Természetes, hogy nem érthetünk egyet mindenben, hisz nincs két egyforma ember, de ez nem adhat alapot arra, hogy bárkinek a szolgáltatását, vagy hozzáállását nyilvános támadás érje.

A Mobilszauna Pikniken a Szolgáltatók és vendégeik felé elvárás a rendezők részéről, hogy tiszta, egyenes és legfőképp személyes, konstruktív kommunikációt folytassunk a egymással, ha valamiben nem értünk egyet.  A másik ember véleménye, nézőpontja is értékes, függetlenül attól, beleillik-e abba a világképbe, amit nap mint nap magunk előtt látunk.  

Minden szolgáltatótól elvárjuk, hogy a közösségi médiában kizárólag a saját értékeit kommunikálja és publikus megosztása ne egy szolgáltató, vagy vendég minősítéséről szóljon.

A Szolgáltatók vállalják, hogy ennek az etikai irányelvnek megfelelnek és egyetértenek a Mobilszauna Piknik alapvető értékrendjével.

Szolgáltató partnereinktől maximális diszkréciót és toleranciát várjuk el a másikkal szemben, legyen az vendég, vagy egy másik szolgáltató, hiszen ez a Mobilszauna Piknik egyik legfőbb értéke.

Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép
Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!

advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny