Nyári helyszínünk a Fehér Gém üdülő

Foglalj magadnak és barátaidnak egy könnyű délutánt a friss levegőn. Vár állandó nyári helyszínünk, az eldugott, de könnyen elérhető Fehér Gém üdülő, ahol nem kell tartanod a tömegtől. Kenubérlés, bicikli kölcsönzés, horgászhelyek, sátras kemping, tűzrakóhelyek, napágyak, bérelhető apartman jellegű faházak mind kihasználható lehetőségek, amiket megtalálsz a Fehér Gém üdülőben.

Az üdülő mindenkit vár aki nyugodt kikapcsolódásra vágyik, amihez a fenti lehetőségeken felül mi egy szaunát teszünk hozzá.

Apa főzi a lecsót, miközben a hal viszi a pecát. Anya napozik, a haverok bambiznak, a gyerekek a nem túl mély öbölben bártan kipróbálhatják az evezést, vagy a SUP-ot. Biciklivel könnyel elérhető a Tököli-parkerdő, a szigethalmi Vadspark és a környék éttermei. Este szalonnasütés és szállás a helyszínen.

Fedett terasz, tűzrakó helyek

A sátorral érkezők is teljes ellátásban részesülnek, az üdülő közösségi terei, infrastruktúrája számukra is használható. Fedett, de szabadtéri asztal, lombkorona kilátó, ping-pong, csocsó, felszerelt konyha és fürdőszoba mindenki számára elérhető. Tűzifa a helyszínen megvásárolható.

Vízparti terület így érkezhetsz kenuval vagy a Kis-Duna partján végigbiciklizve is. Foglalj időpontot.

Családbarát vízparti üdülő

Fehér Gém üdülő

Remélhetőleg nyári állandó helyszínünkkel sikerül olyan lehetőségeket adni nektek, ahol azok is megtalálják az élményfaktort, akik valamilyen okból még tartanak a szaunáktól. Számunkra emiatt fontos, hogy nyáron, amikor az időjárás sokkal kellemesebb, egy egyedi lehetőséget adjunk mindenkinek, aki természetben, a friss levegőn szeretne eltölteni egy tartalmas napot.

Final Tiles Gallery id=11 does not exist

Az eredeti szauna a közösségről, a valódi emberi kapcsolatokról és nem a teljesítményről szól. Egy ilyen kötetlen alkalommal nem kell túlzottan figyelned sem a hőfokot, sem az időt. Persze van pár fontos dolog amit jó ha betartasz, de többnyire elég ha befelé figyelsz és hagyod, hogy a tested mondja meg neked, hogyan érezné jól magát. Ezzel a szauna spirituális oldalát is észrevétlenül szeretheted meg és valóban nyugtató élményben lesz részed amit bármikor megismételnél.

Nyári helyszínünk a szigethalmi Fehérgém Üdülő.

A helyszít a Ráckevei-duna partján találod, könnyen elérhető helyen. A közelben tömegközlekedéssel, bevásárlási lehetőséggel és éttermekkel. Az üdülő kifejezetten családi és gyerekbarát lehetőségekkel vár. Csendes, fás, vízparti környezetben töltődhetsz fel, miközben a család többi tagja is jól érezheti magát.

Vízparti családi hétvége, bográcsozós kikapcsolódás szállással: 

Állandó Kis Duna-parti helyszínünk a szigethalmi Fehér Gém Üdülő, ahol szállást, bicikli és kenu kölcsönzést, bográcsozást és egyéb programokat is tudunk ajánlani nektek. Ezen a helyszínen a szauna napi bérleti díja 38 000 Ft + tűzifa / nap (9-20 óra között), ami magában foglalja az üdülő szabad területeinek és szolgáltatásainak használatát.

Egy négy ágyas, saját fürdőszobás apartman ára a szaunabérleten felül 15 000Ft/ éjszaka.

Az üdülő főleg nappali családi programokkal és lehetőségekkel vár. Legyetek figyelemmel a környéken lakók nyugalmára és óvjátok a környezetet.

Final Tiles Gallery id=10 does not exist

A szállás és egyéb lehetőségekről bővebben a Szigethalmi Fehér Gém Üdülő weboldalán találsz. http://www.fehergemudulo.hu