FONTOS TUDNIVALÓK

Mobilszauna Matti

A Naturista mobil-szauna pikniken van pár fontos részlet amit mindenképpen tudnod kell.

Időpont: 2022. július 15-16.,

helyszín: a Balatontourist, Berény Naturista Kemping.

8649 Balatonberény, Hétvezér u. 2, , a Balatonpart egyetlen naturista kempingje.

Mikor indul a jegyértékesítés?

A jegyértékesítés az esemény előtt rövid idővel 07.07 17:00 kor indul azoknak akik leadták előregisztrációjukat. Az értékesítő felületet a nagyközönség előtt 07.09-én csak nyitjuk ki, azért, hogy mindenki hasonló esélyekkel vághasson neki a versenynek, ami a legjobb helyekért zajlik.

Értesítsd barátaidat is, tedd ki az oldal linkjét a FACEBOOK oldaladra és töltsétek meg a szaunákat, akár csoportosan.

Az Időpontfoglalást csak kifizetett, érvényes belépő és jegyeid egyedi kódjainak birtokában, tudod majd megkezdeni, de a jegyeid azonosító kódjának birtokában akár utólag is visszatérhetsz emiatt.

A foglalás alkalmával extra szaunatokeneket is vásárolhatsz, hogy mindenhova bejuthass ahova csak szeretnél.


A megérkezés

A helyszínre érkezéskor először mindenképpen meg kell váltanod a helyi strandbelépőt a Balatontourist, Berény naturista kemping recepcióján. Ezzel egész nap szabadon strandolhatsz a Balaton egyetlen naturista strandján.

A Mobilszauna Piknikre külön jegyeket értékesítünk ONLINE és a Piknik elkerített területének bejáratánál, amíg a férőhelyek tartanak. A strandbelépő önmagában még nem jogosít a szaunaprogramokon és a Piknik eseményein való részvételre.

A szaunajegyeket elsősorban ONLINE értékesítjük. ONLINE RECEPCIÓNKON és a esemény bejáratánál személyesen is bármikor hozzájuthatsz a belépődhöz és foglalhatod a még szabad helyeket.

A férőhelyek száma miatt összesen 300 jegyet tudunk biztosítani számotokra. Annak érdekében, hogy mindenki sorra kerüljön szigorú, TOKEN alapú regisztrációs rendszert vezetünk be, melyet rövidesen aktiválunk.

Férőhelyek

A szaunáink és emiatt a fesztivál kapacitása véges. A megfelelő minőségű szolgáltatás érdekében a résztvevők létszámát korlátoznunk kell, ezért a programokon való részvétel regisztrációhoz kötött, mester- és szabad szaunaprogram esetén is.

Belépőket és helyeket a készlet erejéig a helyszínen személyesen is foglalhatsz majd.

A helyfoglalás várhatóan 10 nappal az esemény kezdetét megelőzően indul. Ha feliratkozol az elő-regisztrációs űrlapon, akkor még az indulás előtt email értesítőt kapsz.

Jegyeket csak a maximálisan elérhető férőhelyek erejéig értékesítünk, így ha megvetted a belépőt biztosan találsz a megvásárolt tokenek értékében lefoglalható szaunaprogramot.


Kérjük, amint megkaptad, nyomtasd ki a jegyed és a foglalás visszaigazolását, amit hozz magaddal az eseményre.
  • A megvásárolt jegyek az esemény pénztárában érvényesíthetők. Enélkül a lefoglalt programokon való részvétel nem lehetséges.
  • A jegyek pénztárban való érvényesítése és a Tokenek átvétele legkésőbb az első lefoglalt program megkezdése előtt 90 perccel lehetséges.
  • A Naturista Mobilszauna Piknik programjain való részvétel csak érvényes belépőjegy, a hozzá kapcsolódó tokenek, időpontfoglalás és karszalag birtokában lehetséges.
  • Az át nem vett jegyek és az átvett, de fel nem használt Tokenek értékének visszatérítésére nincs mód.
  • A megvásárolt jegyhez tartozó karszalag átvétel után át nem ruházható, érvényességét a szervezők és szolgáltatások üzemeltetői ellenőrzik.
  • Az eseményen a HÁZIREND, a NATURISTA- és a SZAUNA-etikett betartása kötelező. A strand és a kemping területén fürdőruha használata tilos.

  • A szaunaprogramokra hozz magaddal olyan törölközőt, vagy lepedőt amit magad alá, a padra teríthetsz.
  • A jegyekhez tartozó egyedi kód csak egyszer érvényesíthető. A jegyvásárlást visszaigazoló üzenetet saját érdekében, kezelje bizalmas információként.
  • A tokenek elvesztése esetén nincs lehetőség azok pótlására.
  • Időpontfoglalás a helyszínen is lehetséges amíg a készlet tart. A karszalagokat és az szauna-Tokeneket az esemény pénztárában veheted át. A belépőhöz tartozó tokeneken felül a helyszínen további tokenek vásárolhatók az esemény bejáratánál.

NE FELEDD, HOGY FEL NEM HASZNÁLT SZAUNATOKENT NEM VÁLTUNK VISSZA. IDŐPONT FOGLALÁSOD MÉG A MEGÉRKEZÉSED ELŐTT ADD LE, MERT ELŐFORDULHAT, HOGY AZ ÖSSZES NEKED VALÓ HELYET LEFOGLALJÁK ELŐLED AZOK AKIK GYORSABBAK.


Ebben az esetben sem maradsz szauna nélkül, de ha késlekedsz a foglalással előfordulhat, hogy mesterprogramot már nem sikerül lefoglalnod magadnak.

A jegyértékesítés 10 nappal az esemény előtt indul azért, hogy mindenki hasonló esélyekkel vághasson neki a versenynek, ami a legjobb helyekért zajlik.

Az Időpontfoglalást csak kifizetett, érvényes belépő birtokában, tudod majd megkezdeni, de a jegyeid azonosító kódjának birtokában akár utólag is visszatérhetsz emiatt.

A foglalás alkalmával további szaunatokeneket is vásárolhatsz.

A szaunákban alkohol fogyasztása tilos. Alkohol hatása alatt álló vendégek szükség esetén kizárhatók az egyes programokról.


Le tudunk késni valamiről?

Ha nem foglaltál előre és még tudunk neked helyet biztosítani, nem kell sorba állnod.

A jegyvásárlást és a helyfoglalást saját telefonodon keresztül, bankkártyával intézheted, akár útban a Piknik felé.

A helyfoglalásnál ilyenkor már csak azt tudjuk garantálni, hogy a jegyhez járó tokeneket mindenképp fel tudod használni valamilyen szaunázásra és le is tudod foglalni a programot.

A programok foglaltságát távolról is ellenőrizheted, és online foglalás esetén biztos lehetsz benne, hogy tiéd a lefoglalt hely.

Ha elakadnál, természetesen segítünk és akár készpénzben is fizethetsz a helyszínen.


Online vásárolt szauna jegyed érvényesítése legkésőbb a foglalt időpontod előtt 90 perccel lehetséges, a foglalt programokra kezdés előtt legalább 15 perccel érj oda. Kérünk érkezz időben.

Ha a programok kezdete után érkezel, már nem léphetsz be szaunamester programra. Ebben az esetben a foglaláshoz tartozó tokenek érvényüket vesztik és értékük törlésre kerül az online rendszerből.

Az így megmaradt Tokenek további foglalásokra, beváltásra nem használhatók fel. Zsetonjaidat csak olyan programon tudod felhasználni ahova előzetesen feliratkoztál.

A helyfoglalás megkönnyítése érdekében ONLINE RECEPCIÓNK az esemény ideje alatt a rendelkezésedre áll.

NE FELEDD, HOGY FEL NEM HASZNÁLT SZAUNATOKENT NEM VÁLTUNK VISSZA. IDŐPONT FOGLALÁSOD MÉG A MEGÉRKEZÉSED ELŐTT ADD LE, MERT ELŐFORDULHAT, HOGY AZ ÖSSZES NEKED VALÓ HELYET LEFOGLALJÁK ELŐLED AZOK AKIK GYORSABBAK.


Ebben az esetben sem maradsz szauna nélkül, de ha késlekedsz a foglalással előfordulhat, hogy mesterprogramot már nem sikerül lefoglalnod magadnak.

A jegyértékesítés 10 nappal az esemény előtt indul azért, hogy mindenki hasonló esélyekkel vághasson neki a versenynek, ami a legjobb helyekért zajlik.

Az Időpontfoglalást csak kifizetett, érvényes belépő birtokában, tudod majd megkezdeni, de a jegyeid azonosító kódjának birtokában akár utólag is visszatérhetsz emiatt.

A foglalás alkalmával további szaunatokeneket is vásárolhatsz.

A jegyvásárlással elfogadod az esemény Általános szerződési feltételeit, valamint elfogadod az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat


A helyfoglalás megkönnyítése érdekében ONLINE RECEPCIÓNK az esemény ideje alatt végig a rendelkezésedre áll.Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely és a többi mobilszaunás.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép
Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!


advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny