Ismét a Bartókon. Az esemény meghosszabbítva! SlowXmass 2018

FRISSÍTÉS!

Keresd a piros szaunát a Gárdonyi téren.

AZ ESEMÉNY MEGHOSSZABBÍTVA. A SZAUNA A GÁRDONYI TÉREN MARAD MÉG PÁR NAPOT. KERESD A PIROS SZAUNÁT DEC.18-22 -IG. Ha foglalsz, a felfűtött szauna 90 percre a tied és még 4-5 barátodé.

minden session 19-kor kezdődik. Esténként egyetlen egy begyújtás a legelső jelentkező kedvéért, amíg a “készlet” tart!

Regisztráció és időpontfoglalás a saunatogo.hu/idopontfoglalas oldalon

Foglalj időpontot a neked tetsző napra és a megjegyzésbe írd be, hogy hányan és mikor jönnétek . A többit emailben intézzük. Csak az emailben visszaigazolt regisztrációk érvényesek.

 

2018.december 14-22 -én ismét kint vagyunk az utcán és most is a Bartók Béla Boulevard és a BUM ajándékoz meg titeket ezzel a lehetőséggel.  Lassulj le egy kicsit. A SlowXmass programsorozattal. Mi ehhez 90 percnyi privát forróságot teszünk hozzá, amit legjobb barátaiddal vagy családoddal együtt gyűjthetsz magadba december közepén mobil szaunánkban, amit pár napra a Gárdonyi téren hagyunk.

Északi fény helyett Budapest fényei és a fényvillamos világítja be majd az éjszakát.

Budapest tematikus utcái szeretnének titeket segíteni abban, hogy a napi rohanás ellenére felismerhesd az életben igazán fontos dolgok jelentőségét. Erre az adventi időszak tökéletes.

Nem is piros. Te hogy hívnád?

A programsorozat nem a vásárlásról szól, bár üzletek, kávézók éttermek, galériák és persze egy szauna várnak titeket. A SlowXmass és a tematikus utcák küldetése, hogy a város szépségeit, az utcán található lehetőségeket megmutassák és a helyszíneken levő érdekes, egyedi élményeket ráébresszenek mindenkit, hogy a fontos dolgok gyakran észrevétlenül suhannak el mellettünk nap mint nap.

Nyitogassátok a SlowXmass adventi naptárát és a tematikus utcákon sétálgatva keresd a kirakatokban a magyal-ágat.

Ahol megtalálod, biztos lehetsz benne, hogy belépve pár kedves élménnyel leszel gazdagabb. Gyűjtsd a pecséteket a kis füzetben és váltsd be őket apró ajándékokra, ami lehet, hogy csak egy forró tea, de ha ezzel egy kis örömet is okozunk miközben pároddal a hideg utcán sétáltok, akkor a kezdeményezés már el is elérte célját. A pecsétadó- és beváltó helyekről, a kapcsolódó nyereményjátékról bővebben a BUM honlapján olvashattok

A szaunánk is emiatt van kint a Gárdonyi téren. Egy új nézőpontot kaphatsz és kiléphetsz a napi körforgásból. Ugorj ki a rohanásból és dobd el a kötöttségeket másfél órára.

A Bartók Béla út közepén egy szál törölközőben gőzölögve hidd el átértékeled amit eddig Budapest egyik legszebb utcájáról gondoltál.

Jelentkezz az eseményre és regisztrálj. Egy időpont 90 perc.

További részletek a hello@saunatogo.hu – ra küldött e-mail, vagy a saunatogo.hu/idopontfoglalas oldalon leadott jelentkezés után. Csak az emailben visszaigazolt regisztrációk érvényesek.

A szauna max 5-6 személyes. A 11 000 Ft-os regisztrációs díjért ennyien szaunázhattok nálunk egyszerre, bár ha váltjátok egymást, akkor ennél többen is jöhettek egy időpontra.

Varázsolj magadnak egy lassabb estét a budapesti Tematikus Utcák egyikén