SAUNATOGO kiszámoló

Sokszor kérdezitek mennyibe kerül, hogy a szauna nálatok legyen. Minden foglalásunk más, így az egyeztetések alapján megrendelőink egyedi és részletes árajánlatot kapnak. Emiatt nem tudunk általános árlistát sem készíteni, de a lenti kalkulátorral megpróbáljuk megkönnyíteni a dolgod.

Eddigi foglalásaink tapasztalatai alapján előzetesen te is felmérheted, hogy a kiválasztott programot körülbelül milyen áron rendelheted majd meg.

Játssz egyet kalkulátorunkkal!

Képzeld el, hogy a barátaiddal, családoddal összeálltok és közösen megrendelitek a SAUNATOGO mozgó szaunáját, ahova csak szeretnétek.

Egyszerre 5-6-an szaunázhattok. Mivel úgyis váltjátok egymást, így a tapasztalat az, hogy az áktuális korlátozásoktól függően a szauna körül akár 15-20 fő is jól szórakozhat. A költségeket szétosztva könnyen megszervezhetitek a saját szauna programotokat.

Segítünk hogy összehozd.

Mielőtt a kizárólag a becsült ár alapján döntenél mindenképp lépj kapcsolatba velünk. Küldetésünk van, így mi is azt szeretnénk, hogy megtaláld számításod és jól érezzétek magatokat.

A lenti “Book Now” gombra kattintva elmondhatod nekünk kéréseidet. Ötleteid, kéréseid alapján pontos és részletes ajánlatot küldünk, ami csak rád érvényes.

Ha sikerült elképzelned magatokat a szaunában, nyomd meg a foglalás gombot és találkozunk rövidesen!

A képhez tartozó alt jellemző üres; book-now.png a fájlnév
Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

A kalkulátor használata.

Minden foglalás egyedi, így megpróbálunk adni neked pár támpontot ahhoz, hogy előzetesen felmérhesd a költségeidet.

  • Megadtunk pár lehetőséget, hogy lásd, többnyire milyen jellegű foglalásaink voltak az indulás óta. Válaszd ki a neked megfelelőt. Ha nem találod a neked való lehetőséget írj nekünk a HELLO@SAUNATOGO.HU email címre vagy csak egyszerűen foglalj le egy időpontot és egyeztetünk.
  • Állítsd be a távolságot amit le kell küzdenünk ahhoz, hogy eljussunk hozzád. A távolságot szigethalmi indulással számold ki, csak egy irányba. A telepítés és elszállítás miatt ezt a távot majd kétszer tesszük meg oda-vissza.
  • Ha kérsz tűzifát is, állítsd be, hogy körülbelül mennyi fára van szükséged. Ezt később pontosítjuk és minden esetben némi tartalékkal érkezünk. 1 teljes nap alatt nagyjából 60kg tűzifa fogy el.
  • A szaunát mindig tisztán, a helyszínen kitakarítva, biztonságban elhelyezve, beüzemelve és lehetőleg felfűtve adjuk át. Mi nem maradunk a helyszínen ezért közben elmondjuk neked, hogyan tudod betartani a felhasználási feltételeinket és hogyan fűtsd a szaunát amíg az nálad van. Az elszállítás után a padokat és a takaró lepleket újra mossuk és fertőtlenítjük.
  • A megérkezés utáni beüzemelés és az első felfűtés 2 órát, az elszállítás további 1 órát vesz igénybe. A telepítési díj a saját biztonságod érdekében elvégzett feladatainkat takarja. A helyszíni beüzemelés és elszállítás díja alkalmanként 12 000 Ft.
A kalkulátor használata nem minősül árajánlatnak!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, mert jó eséllyel a becsült árnál kedvezőbb feltételeket is tudunk találni az egyeztetések során, ha jobban megismerjük elképzelésedet.

Küldd el nekünk emailcímed és keresztneved és hírlevélben értesítünk az aktuális kedvezményekről

* indicates required

Nyomd a Like és Share gombokat Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Oszd meg a hírt és kövess, hogy találkozhassunk!