AZ AKCIÓS CSOMAG


Aktuális publikusan elérhető akciónk ezen az oldalon található, ahol rögtön meg is rendelheted a neked tetsző jegyet, terméket, vagy kupont.


Az esemény indulásáig, időről-időre rövid, néhány napig elérhető egyedi ajánlatokkal jelentkezünk, és reméljük pont eltaláljuk azt, hogy mire van szükséged.

Ha tetszik az ajánlat ne tétovázz. A az instant akció lejárata hamar itt van és az elérhető jegyek száma véges!

Az akciókról hírlevélben, vagy a meghirdetett Facebook esemény alatt értesülhetsz.


KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁS, a közösség ereje

A belépőjegy megvásárlásával nem csak néhány szaunafelöntést veszel.

Az első Piknik 2020-ban még egy kis baráti összejövetel volt a mostanihoz képest.

Független, saját szervezésű esemény vagyunk és az indulás óta fontos, hogy a hangulatot és az eseményt anélkül tartsuk meg, hogy szponzorokat vonnánk be erre.

Emiatt a 2. Piknik óta az eseményt kizárólag közösségi finanszírozásból tudjuk és próbáljuk meg összehozni.

Egy ilyen rendezvényt összerakni nagy költség és munka, amit nagyjából 40 ember végez el 3 hónap alatt. A választott helyszín ideális, de mindent, beleértve a szaunákat is, magunknak kell odavinnünk erre a 3 napra az ország különböző pontjairól.

 A szaunák helyszínre szállítása, üzemeltetése, a kötelező infrastruktúra kialakítása, a programok összeállítása mind része a szervezési feladatoknak és kiadásoknak.

A támogatásotok nélkül nem tud összeállni a rendezvény.

A belépővel nem csak egyszerűen felöntéseket vásárolsz, hanem te is aktívan részt veszel abban, hogy ez a kedves rendezvény az maradhasson, ami mindig is volt:

…egy különleges, családi hangulatú nyári szaunás esemény, ahol minden vendég egy kicsit otthon érzi magát.


Az ajánlataink a meghirdetett határidőig, vagy az akciós készlet erejéig érvényesek.

Használd az ablakban megjelenő webshopunkat a vásárláshoz és a kártyás fizetéshez.

Az előre feltöltött akciós ajánlatban szereplő termékek számát változtathatod, a nem kívánt termékeket törölheted.

A Piknik webshopjából további, normál árú belépőket, termékeket is válogathatsz. A kedvezményes ár csak az ajánlatban eredetileg meghirdetett termékekre érvényes.


Az ajánlat lejárta után, illetve, ha az akciós kosaraink elfogytak, egyedi ajánlatunk már nem érvényes, de a csomagban levő termékeket webshopunkból továbbra is megrendelheted, amíg a készlet tart.


A következő MOBILSZAUNA PIKNIK 2024. június 28-30. között kerül megrendezésre, immár 4. alkalommal.

Az évben egyetlen egyszer van ilyen lehetőséged, ahol 3 napon keresztül, 9 egyedi mobilszauna, 30 szaunamester, 100 különleges szaunafelöntés, 400 vendég 2300 férőhely és naponta változó programsor várja a naturista életmód szerelmeseit.

Egy hétvége, ami csak a textilmentes szaunázásról és egy nagyszerű közösségről szól.


Fontos!

A vásárlásról szóló visszaigazoló emailt mindenképp mentsd el magadnak, mert amennyiben akciós belépőt vásárolsz, a hozzá tartozó programokat az emailben szereplő jegy linkjén keresztül foglalhatod magadnak 2024.06.01. után

A kosárban szereplő termékeket az esemény indulása után személyesen veheted át a 4.Mobilszauna Piknik recepcióján, vagy a termékkupon kibocsátójánál.

A vásárlásról szóló visszaigazoló emailben részletesebben is tájékoztatunk az átvételi lehetőségekről. Kérjük hozd magaddal a vásárlásról szóló számlát, vagy visszaigazoló emailt, akár papíron, akár a telefonodon.


Oszd meg ezt a bejegyzést ismerőseiddel!

Találkozunk rövidesen, és köszi hogy velünk vagytok!

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely és a többi mobilszaunás.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép

advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny