Hogyan indult

 

2015 december.

 

„Felnőtt élet, rendes munka, meg ami ezzel jár, így teltek a napok. Mátyás és Gergely családjaiknál épp beiglit és halászlét eszik. Mindenki otthon, kint fagy. Úgy néz ki a menü kicsit lekapcsolta a napi rohanást így van idő gondolkodni az élet dolgain, mint például:

Hova ez a kapkodás úgy általában, hol a játék, mikor fogunk megint „matchboxot tologatni”, úgy értem kicsit felelősség nélkül, a saját szórakozásunkra csinálni valami. Legalább pár órát amikor mi akarjuk és ahol lenni szeretnénk. Úgy éreztük keresnünk kell valamit ami kicsit visszahozza a játék örömét és beleillik a világunkba.”

… Hát ezt tudtuk kitalálni és örülünk, hogy megoszthatjuk veletek.

Egy elképzelés, kitartás, némi kézügyesség és rengeteg segítő szándék kellett ahhoz, hogy 2016 őszére elkészülhessen a kompromisszumok nélküli, valódi szauna élményt és kényelmet adó, mozgó szaunánk.

A nyarat zen állapotban, a régi lakókocsira szegezett mély, műszaki tekintettel töltöttük és a kocsi lassan új életre kelt. Gondos tervezés, alapos kivitelezés … gondoltuk eleinte. Ez is lett végül, de hogy ez mivel jár azt mi sem gondoltuk volna.

Motivációnkat elsősorban saját elképzeléseink, tapasztalataink, az egészséges szórakozás lehetősége és támogató barátainktól kapott energiánk tartotta életben. A szauna saját örömünkre készült, de 2016 elején a lakókocsink átépítése során a fenti motiváló erők együtt egy olyan lehetőséget keltettek életre, amit mindenképpen szeretnénk megosztani másokkal is.

Kövesd a sztorinkat a Blogon, vagy a Facebookon

Az építkezésről készült Timelapse videónk: