Camouflage. Kisszínes falun

Döntöttünk

Hosszú hezitálás után eldöntöttük. Lesz ami lesz, a Saunatogo lakókocsija elveszti lakókocsi jellegét. Felszámoljuk az álcát és a szaunát autentikus északi színekbe öltöztetjük, remélhetőleg mindenki örömére.

Falun red

A feladat meghaladta szellemi, türelmi, ügyességi és további ilyesmi képességeinket ezért segítséget kértünk a szakemberektől, akik (spoiler!) megérdemlik a gratulációt a munkájukért. Azt gondoltuk egyszerűbb dolguk lesz velünk, mert így ismertük magunkat. … Hát tévedtünk, nem volt.

A végeredmény tökéletes bár a színnek nem tudunk nevet adni. A sok agyalásunk és a felesleges aggódás meghozta hatását, a szín kicsit eltér attól ami eredetileg lett volna, de a „véletlen-faktor” kiadta, így semmit nem bántunk meg, sőt. Szerintünk a srácok tartottak már tőlünk ha megjelentünk, de mivel szemben velünk ők profik, így sziklaszilárd indiántekintettel viselték a megpróbáltatásokat.

Igazán reméljük hogy ők se, bánták meg, hogy beengedtek minket a műhelyükbe.


Kétszer ugyan olyannak még nem tűnt a faház, minden fényben, minden képen más és attól sem félünk, hogy nem lehet majd észrevenni az utcán, vagy elveszne az erdőben szóval tényleg szeretjük az új kinézetet. 

Köszönjük a BÉGÉ Reklámstúdiónak a türelmet és a precíz kivitelezést ezúton is. Kösz srácok, tényleg !

Az új színnel a Gárdonyi téren találkozhattok először a SlowXmass programsorozat részeként december 14-15-én. Regisztráljatok és ugorjatok be egy körre.