Kölcsönzési feltételek

 

Mindenki megérdemel egy kis nyugalmat… ott ahol szeretne.

Legyen egy jó helyszíned, ötleted. Lepd meg családodat, barátaidat, vagy magadat egy hamisítatlan finn-szauna élménnyel.

Számunkra a legnagyobb öröm, ha a mobil szaunánk minél több emberhez juttatja el az egészséget, tisztaságot és a mély ellazulást kínáló élményt.
Ha hideg van, átmelegít. A szaunázás hirtelen hőmérsékletváltozásokkal edzi hőérzetedet, ami a legmelegebb nyári napokat is elviselhetőbbé teszi .

Szaunánkat a kért helyszínre húzzunk majd a megbeszélt időpontban érte megyünk. Budapest 50 km-es környékét könnyen elérjük, de szükség esetén messzebbre is eljutunk. Válassz lehetőségeink közül és foglalj időpontot.

Az első begyújtáshoz szükséges kb. 1,5 kg fát a szaunával együtt visszük. További fűtéshez szükséges jó minőségű, száraz tűzifát neked kell biztosítani, de akár tőlünk is megveheted. Igény esetén extra törölközőket, ivóvizet is adunk.

Tudnod kell, hogy a szauna használata, fűtése felelősséggel jár. A tűzgyújtás, fűtés, közlekedés mind olyan esemény amikor felelősséggel tartozunk a velünk levők testi épségéért és a berendezés biztonságáért. Felhívjuk a figyelmet, hogy a szauna használata közben tartsátok be a Felhasználási feltételeket!

 A Felhasználási feltételek be nem tartásából származó minden kár a kölcsönzőt terheli! 
A kályha fűtése, a szauna használata, valamint személyek szállítása a szaunában utazás közben szigorúan tilos.
A szauna fűtését saját felelősség vállalásával, csak erre felkészített személy végezheti a szigorú és kötelező érvényű tűzbiztonsági utasítások betartása mellett.

A szauna fűtésével megbízott személy rövid oktatásban részesül, melynek megértését aláírásával igazolja. Ennek fontossága kiemelt a szaunát használók egészsége és a szauna biztonsága érdekében.

A kölcsönzés idejére a biztonságos üzemeltetés felelőssége teljes mértékben a tiétek.

Az ehhez szükséges ismeretekkel ellátunk. Fontos, hogy legyen valaki aki a szauna biztonságáért és fűtéséért a helyszínen felel.

A szauna kölcsönzéséhez el kell fogadnotok, hogy betartjátok a Felhasználási feltételeket, amely szigorú, de betartható biztonsági előírásokat tartalmaz!

 Fontos, hogy a helyszín betonúton megközelíthető legyen.

Amennyiben a helyszínhez vezető út nem betonozott, vagy nagyon lejtős és esetleg csúszásveszélyre kell számítanunk, az odajutást , a lehetőségeket pontosan és pár nappal előre egyeztetnünk kell.

A mozgó szauna megóvása érdekében feltétlenül legyetek tekintettel az alábbiakra:

Amennyiben a helyszínen derül ki, hogy a telepítésre kijelölt hely nem közelíthető meg biztonságosan és a telepítés egyéb módon sem lehetséges, a szauna telepítésétől a SaunaToGo csapata bármikor elállhat. Ebben az esetben a bérleti díj nem téríthető vissza.

A biztonsága érdekében szauna nem hagyható felügylet nélkül. Több napos telepítés esetén a szauna zárt területen parkolható le. Zárt, védett hely hiányában a telepítés nem lehetséges. Esetleges feltörésből származó károkért a szauna bérlője tartozik felelősséggel.

Ha a szaunát közterületen szeretnéd használni, feltétlenül tájékozódj a helyi önkormányzat szabályozásáról. Előfordulhat, hogy területfoglalási engedélyre lesz szükség, aminek beszerzése a szauna bérlőjének feladata. Adott esetben az önkormányzati ügyintézés 30-60 nap minimum, de ettől eltérő is lehet.

A területfoglalási engedély meglétét vagy a parkolási engedély meglétét legkésőbb a telepítést megelőző napon igazolnod kell. Ennek hiányában, a telepítéstől bármikor elállhatunk. Ilyen esetben a bérleti díj nem visszatéríthető.

Az ügyintézésben természetesen mi is tudunk segíteni, ha szükséges de ez nem része az alap szolgáltatásnak. Az ügyintézés díját a pontos feltételek ismeretében határozzuk meg.