Saunatogo menni Lupawake

Riders Fest Wakeboard találkozó október 14. és 17. között.

AZ ESEMÉNY a legjobb őszi idő miatt MEGHOSSZABBÍTVA HÉTVÉGÉIG. Zárónap október 20.

A nyárnak vége, de ez csak egy újabb lehetőség, hogy valami más környezetben próbáld ki mobil Finn-szaunánkat.

A Lupawake rendezésében a Saunatogo Finnországi nyarat költöztet pár napra a Lupára, ahol nagyszerű környezetben futhatsz még egyet a deszkáddal és képzelheted, hogy legalább annyira vagy kemény, mint az északi riderek.

If you are a northern buddy take your board and come around. Northern summer on the LupaWake in oktober. Show your skills and have fun.

… Na ennyire hideg biztosan nem lesz. Napsütéses őszi időt kértünk arra a hétre, bár a pár °C hiányát itt is egy szaunával pótoljuk, ami felfűtve vár a rendezvény teljes ideje alatt. Ellátás, sátorhely, pályahasználat és valódi északi strandidő ami vár rád. Fázni nem fogsz, ha rajtunk múlik.

Wakeboard, Szauna, Lupawake…

…meg a grillkolbász és szaunasör mint egy Finn szaunapiknik. Ha októberben sem ijeszt meg a hidegebb víz, bírod ha dróton rángatnak és mennél még egy nagyot a nyár emlékére, itt a helyed. Attól ne félj, hogy fázni fogsz. A neoprene ruha és az elszántság sokat segít a vízben, de ahogy már mondtuk, mi is ott leszünk.

Fűtött szauna vár a beach-en egész nap és este, 3 napon keresztül.

Wakeboard, ősz, szauna. Slágergyanús. Fogd a deszkát és gyere ki a Lupára október 14. és 17. között. Az ellátás biztosan elnöki lesz. A többi rajtad múlik.

LupaWake Riders Fest