SZAUNAPROGRAMOK A PIKNIKEN

Itt, itt és itt már sokmindent elmondtunk.

Lassan mindent tudok, még a jegyekről is olvastam, de kik lesznek a mesterek és a szaunások? Mégis csak miattuk mennék.


2022.07.15 – 16. BALTONBERÉNY, 8 db mobilszauna, 2 nap, 100db mesterprogram és 150 szabad szauna program vár Balatonberényben, a Naturista kemping területén

A NATURISTA MOBILSZAUNA PIKNIKEN minden Magyar mobilszauna megjelenik. A szaunákat, mestereiket és programjaikat próbáljuk röviden bemutatni, de igazából látnotok kell mit tudnak.

Mindegyik szauna fatüzelésű és egyedi építésű. Mindegyik gurul, mindegyik különleges és mindegyik bizonyított már rengetegszer. Ha ismered a történeteiket, nem kell sokat beszélnük róluk, ha nem, akkor pedig gyere és próbáld ki mindet egyszerre.

A pontos program és beosztás a jegyvásárlás indításával együtt kerül kihirdetésre. Szauna jegyedet online vásárolhatod meg. A jegyeket a Piknik indulása előtt 10 nappal tesszük elérhetővé. Ha kéred erről előre, emailben értesítünk.

A mobilszauna üzemeltetők sorban


Mobil-Szauna-Mester, Molnár István és Pusztai Julcsi

István és Julcsi fogalom a szaunában. Programjaikat a szaunázó közönség keresi. Két mobilszaunájuk a Balaton-parton áll Siófokon, de szinte minden nagyobb szaunában összefuthatsz velük. Hőterápiát és aromás felöntéseket hoznak a Piknikre. Vegyes programokat relaxtól a laza csajosig.

2 nap alatt 16 db program, óránként indítva, a 18 fős mester-szaunában, összesen 280 férőhellyel.


Rollinwoods, Balogh Zsófi és Németh Andris

Zsófi és Andris csodás kerekeken guruló komplett szaunája mindent tud amit egy kerti családi szaunának tudnia kell. A szauna mellé befért egy komplett zuhany és pihenőrész.

Győr környékéről érkeznek Berénybe. A szauna elrendezése és a kilátás óriási. Andris és vendégművészként Eichinger Peti a legjobb felöntéseivel készül, Zsófi a Rollingwoods anyatigrise pedig gondosan figyeli, hogy a szauna mindig tökéletes állapotban várjon téged. Nagyszerű a felállás. A szeánszok között a szauna hagyományos szabad-szaunázásra is használható.

A 2 nap alatt a 6 fős családi szaunában 16 db mesterprogram és 30 db szabad szauna 10 perc foglalható


Finn Mobilszauna, Fodor Laci és barátai

Nagy szív és megbízható szakértelem. Laci is Siófokról jön és két szaunával lesz jelen a Pikniken. Egyikben óránként tartják a vezetett felöntéseket, a másik kizárólag szabad-szaunázásra használható. Laciék mellett egy masszőr is várja az ellazulni vágyókat.

A mesterprogramok a 8 fős a szabad programok a 6 fős szaunában fognak lefutni. A két szaunában a két nap alatt összesen 16 db mesterprogram és csaknem 90 db 10perces szabad-szauna időt kaphattok.


Sauna Truck, Haraszti Panni

Panni jön a legmesszebbről, Nyíregyháza környékéről. A cseppet sem ijedős lány nyakába vette az ötletét és meg sem állt amíg meg nem épült 14 fős, panorámás mesterszaunája, ahol ő maga tartja a felöntéseket is. A felöntések között szabad szaunázásra is lesz lehetőségetek nála.

Különleges szeánszai mindig meditatív jellegűek. A felhasznált kencékben van a trükk, A felöntések tematikusak: izomregeneráló, hangulatjavító, belső egyensúly, zsírégető, fogyást elősegítő, férfi energia, női energia, tüdőtisztító, és „szerelmesítő”

A 14 fős szaunában 16 db mesterprogram mellett, 20 db szabad szaunára használható 10 perc fér el.

Sauna Truck Haraszti Pannival

P-Mobilszauna, Kovács Gábor

Gábor is igazán nagyot álmodott azzal, hogy megépítette Tolna megye legnagyobb mobilszaunáját. A szauna sem kicsi, de a kilátás óriási. Felöntésein a lágy rock-zene a jellemző, a nap folyamán fokozatosan emelve a ritmust és az erősséget. Ő maga tartja a felöntéseket. A rock örök és az élmény is sokáig kísérni fog.

A 18 fős szaunában Gábor naponta 6 felöntést tart, így 2 nap alatt összesen 12 különböző szeánszon vehettek részt nála.

P-Mobilszauna

Gery Mobilszauna, Duray Gergely

Gery is tapasztalt, nagy hírű szaunamester, de sajnos a hétvégén ő maga nem, csak a szaunája lesz velünk. Gergő szaunája is a nagyobb mesterszaunák közül való, férőhelyeinek száma 15.

A szaunában a SzaunaKör és a Szauna-szombat Team tagjai tartanak felöntéseket.

2 nap alatt a 15 fős szaunában összesen 16 felöntést izgulhattok végig .


SAUNATOGO, A MOZGÓ SZAUNA, MÁTYÁS ÉS GERGELY

Természetesen mint szervező mi is részt veszünk a „fesztiválon” a SAUNATOGO -val, ami megépítése óta rendületlenül hozza a piknik-hangulatot mindenhol, ahol csak megjelenik. Idén a 6. születésnapját ünnepeljük, leginkább Budapest környékén, de bárhol máshol is.

Mi a kötetlen családi, baráti szaunázás és a rögtönzött programok hívei vagyunk. Szaunánkat szívesen adjuk neked, hogy kísérletezz és kipróbáld magad. Ha még nem voltál szaunamester azért próbáld ki, ha pedig az vagy, akkor azért, hogy megtudd, nehezített pályán is képes vagy-e libabőrt varázsolni a szaunázókra egy pici törölközővel. Szórakoztatóbb mint gondolnád és erre meggyőző bizonyítékaink is vannak.2

A kis szaunánk 6 fős, de mutatott már csodákat sokszor a létszámot illetően. „Sok jó ember…” meg ilyenek. Előre meghirdetett vezetett programunk nincs, de gyerekszauna, és szauna beszélgetések csak nálunk lesznek. Esélyes, hogy bármikor belefuthatsz egy rögtönzött szeánszba. A fennmaradó időben te lehetsz a szaunamester. Hozd el a barátaidat és tudd meg, hogyan megy neked.

2 nap alatt 11 db vezetett felöntésre és 44 db szabad-szauna 10 percre foglalhatsz időpontot

Saunatogo, ready to fly

Sokat segítenek idén is a SzaunaKör mesterei:

Károly Tomi (dr.szauna), Monoszlainé Bors Ági, E.Nagy Timi, Nagy Mary (MaJák), Dankovits Zsuzsi és Szívós Laci.

A vidám csapattól bármi kitelik, összeszokott banda. Velük nem unatkozol. Hiába gondolod, hogy tudod mi fog következni, biztos lehetsz benne, hogy ahelyett valami teljesen más jön, aminek te fogsz a legjobban örülni. 4. éve minden évben találkozunk velük itt Berényben és minden alkalom felejthetetlen volt, …bár van amire alig emlékszünk.

A SzaunaKör Duray Gery 15 fős mobilszaunájában tart felöntéseket a szombati (07.16.) napon, összesen 8db-ot, óránként indítva.

A SzaunaKör Balatonkerülő biciklitúra résztvevői

Ebben az évben is velünk lesznek a sárvári SzaunaSzombat Team mesterei

Yrys Filus, Eichinger Péter, Darabos Rita és Darabos Gyula, Földesi Balázs Horváth Edit, Molnár György. A Berényi Naturista közösség oszlopos tagjai és a kemping szinte állandó lakói. Ők képviselik a hazai pályát Berényben és nélkülük a tavalyi minifesztivál sem működött volna.

Ez már a 5. évünk berényben a SAUNATOGO-val. Eddig minden egyes alkalommal Yrys és kis csapata volt az, aki megtöltötte a szaunánkat élettel és szeánszokkal, (…jó mondjuk ebből a Szaunakör is bőven kivette a részét)

A sárvári csapat Gery mobilszaunájában tart felöntéseket a 07.15-i, pénteki napon, összesen 8db-ot.

Szauna szombat Yrys Filus

Lesz hagyományos FINN SZAUNA is?

Természetesen igen. Szerencsére bőven akad ilyen lehetőség is.

Szabad-szauna 10 percek

Nem csak a vezetett szaunázásban hiszünk, sőt vagyunk páran, akik kifejezetten ezt a vonalat szeretik.

A Rollingwoods, a Finn Mobilszauna, a Sauna Truck és a SAUNATOGO szaunájában lesz lehetőséged arra, hogy olyan illatot és hangulatot varázsolj magadnak és barátaidnak, amilyet csak szeretnél.

Online, illetve a két nap során bármikor foglalhatsz magatoknak szabad szauna-időt 10 perces blokkokban, akárt többet is egymás után, amíg akad férőhely. Szedd össze a barátaidat és élvezzétek együtt az igazi Finn-szauna hangulatot.

Iratkozzatok fel a Szabad-szauna időpontokra csoportosan és lazítsatok együtt!

Nem nagy titok, hogy kis Piknikünket egy igazi finn mobilszauna fesztivál, a Sauna Ajot inspirálta.

Nézzetek bele egy Finn mobilszauna fesztiválba.

Idén mi is hivatalosak vagyunk a SAUNATOGO-val. A két program szinte egy időben zajlik, így ezt a nagyszerű „road-tripet” most kihagyjuk, de helyette Berényben pörgetjük a virslit… a közösségi konyhánkban a grillen, a szaunaprogramok között.

Szaunasör
Szauna, sör, kolbász, víz és mobilszauna. Zseniális.

Ezek finnek tudnak valamit. Ha csak 500m2-nyit sikerül átcsempésznünk a hangulatból a Balaton partjára, már megérte a vállalkozás.

Vegyetek részt benne!

A szaunaprogramokon felül sok egyéb lehetőség vár, de ezek egy másik bejegyzésben olvashatók.

A részletes programkiírásról és a jegyvásárlás elindításáról hírlevélben értesítünk először.

A jegyértékesítés és helyfoglalás az eseményt megelőzően 10 nappal indul, hogy aki későn értesül az Mobilszauna Piknikről annak is jusson hely.

Állj készen és foglald le online a neked való programokat.

Ha szaunamester vagy és érdekel az esemény, akkor neked külön meglepetéssel is készülünk. Mindenképp Iratkozz fel! és ne siess, haza hátha vasárnap is vár valami.

Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely és a többi mobilszaunás.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép
Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!

advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny