Mindíg valami más is van

Nem csak a szauna.

Reméljük észrevettétek, hogy olyan programokat és lehetőségeket próbálunk ajánlani nektek, ahol a szauna mellett valamilyen más elfoglaltságotok is lehet.

Szerintünk fontos, hogy ne csak azt a pár órát hangsúlyozzuk amíg a szeánsz tart. Mivel szaunánk bárhol ott lehet, így természetes, hogy nyilvános eseményeinken mindíg próbálunk a környék szépségeiből, lehetőségeiből megmutatni valamit, amivel a szaunázás összeköthető.

Úgy hisszük, hogy a szaunázás nem csak egy önálló program . A szauna egy élményekkel, ingerekkel teli nap elindítója, lezárása vagy fontos része lehet egy gyakorlott szaunamesterrel, de akár nélküle is. A lényeg, hogy jól érezd magad, más nem is számít igazán.

A skandináv országokban a szaunázás eredetileg a napi program szerves része, hetente több alkalommal is beszorítva a teendők közé. Egy családdal, vásárlással, házimunkával, munkával, töltött kimerítő nap végén jól esik leengedni a forróságban.

Voltunk már családi bográcsozáson, grillpartyn, disznóvágáson, horgász-stég mellett, amíg apa horgászott, anya napozott a gyerekek pedig játszottak. Voltunk kenutúra megállójában, szülinapokon, fittness napon, ajánlottunk kirándulós programot és a város közepén is összefuthatunk néha. Vendégeink voltak polgármesterek, szerelők, orvosok, családok, Merci a mindenórás kismama, tvstábok, cserediákok, tanárok és tanárnők. Pár év alatt tényleg mindenféle kedves ember és gondolat megfordult már nálunk, amiből gyümölcsöző új kapcsolatok is születtek. Emiatt meggyőződésel gondoljuk azt, hogy a szaunázásnak közösségteremtő ereje van és szívesen visszük hírét minden pozitív dolognak, amivel épp találkozunk. Igyekszünk természetessé tenni a gondolatot, hogy szaunázni jó, bárhol és bármikor.

Decemberi programjaink sem csak a szaunáról szólnak. Szerencsére újra van lehetőségünk nyilvános felöntéseket is meghirdetni, ahol a szaunamesterek ti lehettek.

Két ilyen eseményünk lesz decemberben, mindkettő előregisztráció után, a visszaigazolás birtokában vehető igénybe.

2018. december 14-15, Budapest Gárdonyi tér. Bartók Béla Boulevard SlowXmass:

a Bartók Béla úton parkolunk Budapest 11. kerületében. Itt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával létrejött, „Budapest kulturális bevásárlóutcái” társulás rendezi meg az idei SlowXmass-t december 1-24. között, amivel mindenkit egy kicsit lassabb életvitel felé próbálnak terelni Advent alkalmából. Minden napra találtok valamilyen érdekes látnivalót.

Mi a Bartók Béla Boulevard utcájában, azon belül is a Gárdonyi téren leszünk.  Galériák, kávézók, éttermek, után egy szauna is vár a város közepén.

Keresd a magyal ágat a kirakatokban és gyűjtsd a pecséteket apró ajándékokért. A 90 perces szeánszra alkalmanként 11 000 Ft a regisztrációs díj egyszerre max. 5-6 fő részére. Szívesen látunk , hogy egy meglepő nézőpontból nézhesd a város egyik legszebb és legizgalmasabb utcáján sétálókat. 15-én este 6-tól Afronauta zenél mellettünk. Szemben a Kelet kávézó, nem messze Faur Zsófi galériája, tőlünk pár lépésre pedig a Hadik étterem és kávézó található, néha-néha pedig elhúz a fényvillamos, ami idén decemberben is járja Budapestet.

Varázsolj magadnak egy lassabb estét a budapesti Tematikus Utcák egyikén

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, regisztráljatok. Mindkét eseményen 90 perces programokat hirdetünk. Zuhanyzót és öltözőt biztosítunk, nyugágyakat viszünk.


 

 

 

2019. január 18-20 -i hétvégén Csobánkán:

A csobánkai Baross Péter közösségi tér és könyvtár szervez egy szaunázós hétvégét. Csobánka gyönyörű hely, igazán könnyen elérhetők innen a Pilis legszebb pontjai. Ne ijesszen meg a tél, kirándulni ilyenkor is fantasztikus élmény. A legkönnyebben az Oszoly-csúcs közelíthető meg, de ha hosszabb túrát tennél, akkor is kiváló lehetőségeket találsz a környéken.

Kapcsolódó túraútvonal:

Pilisborosjenő – Nagy-Kevély – Mackó barlang – Oszoly-csúcs – Csúcs-hegy – Baross Péter Közösségi tér udvara. … és itt ugyanez kicsit hosszabban.

Regisztrálhatsz nálunk az időpontfoglaló menüben, vagy a közösségi tér honlapján . A kedvezményes 4900 Ft-os regisztrációs díj az Baross Péter közösségi tér és könyvár munkáját segíti. Hozd a barátokat lazulj el a szaunánkban.

Az Közház saját eseményének Facebook oldala itt.

Jelentkezéseiteket mindkét eseményre leadhatjátok itt, a weboldalon keresztül is.