ELŐ-REGISZTRÁCIÓ INDUL !!! Naturista Mobilszauna Piknik

Nyírfaerdő

2022. július 15. és 16. között kerül megrendezésre a 2. NATURISTA MOBILSZAUNA PIKNIK Balatonberényben.

Az eseményt a Magyarországon fellelhető mobilszaunákkal és tulajdonosaikkal közösen hívtuk életre 2021-ben. A találkozó helyszíne most is a Balatontourist Berény Naturista kemping.

Ami BERÉNYBEN vár:

8 szauna, 100 mesterprogram, 150 szabad szauna program, összesen 2000 férőhely

Közös pihenő terület, kínálóasztal, játékok, szauna workshopok, beszélgetések, masszázs, jóga, gyerekszauna és amit még addig kitalálunk.

Az esemény

Ezen a két napon szeretnénk nektek megmutatni, hogy a magyar mobil-szaunás közösség összetart és mire képes együtt. Mindannyiunk szolgáltatása egyedi. Mindegyik szauna más és más módon mutatja meg nektek a szaunázás szépségeit és a benne rejlő lehetőségeket.

A berényi piknik két napja alatt kipróbálhatod ezeket és megismerheted a mobil szaunáink mögött levő történetet.

Minden mobilszauna és mester más, pár dolog azonban közös bennünk. Ezek a szaunakultúra tisztelete, a természet közelségének szeretete, a vendégeinknek nyújtott szolgáltatás minősége és az, hogy barátként tekintünk a többiekre.

Panoráma Berény

Programok

Sokat tanultunk egymástól is, de mindannyiunk saját egyéniségéből és az évek alatt összegyűjtött tudásából merített a legtöbbet. Majd mindenki képzett, sikeres szaunamester és saját programját viszi házhoz, de van úgy, mint mi is a SAUNATOGO-val, hogy inkább a mester nélküli privát családi, vagy közösségi élményre és önmagunk megtalálására helyezzük a hangsúlyt.

Kik lesznek ott?

A magyarországi mobil szauna tulajdonosok egy emberként álltak a rendezvény mögé, így van szerencsénk elmondani, hogy ha eljössz, minden magyar mobil szaunával találkozhatsz.

Számítunk arra, hogy újabb résztvevőink is érkeznek, de ez még szervezés alatt.

Berény CREW

Miért Piknik?

A férőhelyek száma véges és nem elég ahhoz, hogy nyugodt szívvel fesztiválnak hívjuk, viszont ahhoz pont megfelelő méretű minden, hogy egy-két közös napot tölthessünk együtt a szabadban.

Természetesen a piknik nem lenne piknik, ha nem törődnénk a szaunán kívüli hangulattal. A találkozó területén, a programokon résztvevőknek ingyenes kínálóasztal, pihenőrész lesz kialakítva. A szaunázások közötti időt szervezett foglalkozásokkal, játékokkal és a szaunázáshoz köthető beszélgetésekkel töltheted el.

Aláfestő zene és közösségi főzés mind a tervek között szerepel és reményeink szerint egy kitelepített zöldséges stand is segítségünkre lesz az ellátásban.

Férőhelyek

A szaunáink és emiatt a fesztivál kapacitása véges. A megfelelő szolgáltatás érdekében a résztvevők létszámát korlátoznunk kell, ezért a fesztiválon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Belépőket és helyeket online és a helyszínen is foglalhatsz majd. A helyfoglalás 06.20-án indul. Ha feliratkozol az elő-regisztrációs űrlapon, az indulásáról e-mail értesítőt kapsz.

FOGLALÁS ÉS BELÉPŐK

Iratkozz fel az eseményhez kapcsolódó hírlevélre és mindenről időben értesülsz.

ELŐRE, soron kívül tájékoztatunk minden fontos tudnivalóról és ezzel biztosíthatsz magadnak helyet a berényi mobilszauna pikniken.

Az elő-regisztráció a NATURISTA MOBILSZAUNA PIKNIK meghirdetésével együtt indul. Ha feliratkozol a Naturista Mobilszauna Piknik hírlevelére, akkor a foglalási felület megnyitása előtti héten e-mailben fogunk értesíteni, hogy biztosan ott lehess.

Jegyvásárlás

A szaunaszeánszokra és a programokra várhatóan 2022.június 20-tól tudtok majd helyet foglalni és kifizetni a ONLINE bérlet valamint a regisztrált szeánszok árát az erre kialakított weblapon keresztül.

RÉSZLETEKET A WEBOLDALUNKON, HÍRLEVÉLBEN ÉS A MEGHIRDETETT FACEBOOK ESEMÉNYBEN tesszük közzé.

Kövess, jelezd a részvételed és add le elő-regisztrációdat, hogy ne maradj le semmiről!

A férőhelyek száma véges ezért a 06.20-án induló jegyvásárlásnál egy személy maximum 3 ONLINE belépőt és hozzá tartozó programokat foglalhat.

A helyszínen lesz lehetőséged további helyek foglalására a szabad férőhelyek erejéig. Az elő-regisztrációval biztosíthatod magadnak a lehetőséget, hogy még a hivatalos indulás előtt értesülj a jegyvásárlás elindításáról.

SZERETNÉL SZOLGÁLTATÓKÉNT CSATLAKOZNI?

A piknik területén lehetőséged van saját szolgáltatásod értékesítésére. Ha olyan tudás, vagy szolgáltatás birtokában vagy, amivel szívesen megjelennél az eseményen, esetleg van egy mobilszaunád amiről nem tudunk ne várj tovább!

Jelentkezésedet ezen az e-mail címen adhatod le: HELLO@SAUNATOGO.HU

Kövessétek híreinket, minden érdeklődőt szeretettel vár a mobil szaunás csapat.

Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely és a többi mobilszaunás.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép
Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!

One Reply to “ELŐ-REGISZTRÁCIÓ INDUL !!! Naturista Mobilszauna Piknik”

Comments are closed.