Szerelem, szerelem. Mobil szauna hírek.

Csak azzal nem történik semmi, aki nem csinál semmit.

Mi csináltunk valamit és ennek itt-ott nyomai is lettek, így most szerelünk. Idén sem ússzuk meg az általában kisebb, de most főleg nagyobb javításokat és felújításokat. A 2016 óta eltelt szép hosszú időben sok kalandunk volt a kis mobil szaunánkkal. A szerkezet hősiesen állta a gőzt, a hőfokot. A lakó’-ban kialakított szaunánk hagyta, hogy kísérletezzünk a határokkal és néha azon túl is.

Mielőtt belevágtunk tudtuk, hogy létezik mobil szauna, ami jön-megy, de amikor kezdtük akkor még nem volt kit kérdeznünk a mobilszaunázás rejtelmeiről, így sokat gondolkodtunk és aggódtunk közben. Bevállaltuk és mi tagadás, volt amikor csak pislogni tudtunk.

Azóta tapasztalatainkból többen is merítettek ötleteket, amire természetesen büszkék vagyunk így mára mindenki a saját stílusában, többen visszük hírét a mobil-szauna műfajnak. Együtt hirdetjük, hogy szaunázni nem csak télen, de nyáron is nagyszerű élmény.

Kérdezz, szívesen válaszolunk

Szívesen osztjuk meg megszerzett ismereteinket és műszaki tapasztalatainkat azokkal akik ilyesmire adják a fejüket. Ezt meg is fogjuk mutatni a nyár folyamán, de ez még egyelőre titok.

Ha kell, az építésben és az alkatrészek beszerzésében is segítünk. Ebben a finnországi Saunaboulevard, illetve Mátyás révén a cég magyarországi képviselete és a shop mögött álló autentikus Finn, Észt beszerzési források támogatnak.

Időközben mi is rengeteget tanultunk a mobil szauna üzemeltetésről, annak gyakorlati , emberi vonatkozásairól és szerencsére sikerült megtartanunk azt a közönséget, hangulatot amit eredetileg az indulásnál megcéloztunk.

Mondhatjuk, hogy sikersztori az elmúlt 5 év minden szempontból. Szeretnénk a hullámon maradni ezért szaunánkat folyamatosan ápoljuk és karbantartjuk, de néha ennél többre is szükség van. Mint például most.

Tervszerű Megelőző Karbantartás

Most épp felújítunk, mert a járműbe rejtett kabin bőven megérdemli a TMK-t. A Szau’-t megtanítottuk repülni, így kapott új lengéscsillapítókat, cseréltük a több mint 100kg szaunakövet, pótoltuk a parkolások során lekopott alkatrészeket, szereltünk új gumit, javítottuk a padokat, ápoltuk a borítást, betömtünk szivárgást, csináltunk vízelvezetést a kritikus helyekre, újra szigeteljük a zuhanyt ahol a plafont is cserélni kell, lecseréltük a kivehető padlót, szereltünk villanyt és végre pótoljuk az idő közben szerencsétlenül elhagyott napelemet is.

Jelenleg a lambériát bontjuk meg ellenőrzésképpen és javítjuk a pára okozta hiányosságokat. Közben persze le is vizsgázott a jármű így újabb két évre biztosan az úton maradunk. Mindezt főleg azért, hogy azonnal indulhassunk ha hívtok.

Mikor tudunk újra menni?

A felújítás már „lefőtt” és ahogy a foglaltsági naptárból is látszik, van lehetőségetek foglalni. Ha nem akarsz lemaradni, már most jelentkezz!

Amióta a korlátozások jelentősen enyhültek egyre több és több érdeklődővel van szerencsénk találkozni, amiben a Meglepkék-en keresztül intézhető utalványos rendszerünk is segít.

A felújított szaunával több nyilvános programon is találkozhattok majd a nyár folyamán és persze továbbra is adott a lehetőség a szigethalmi Fehérgém üdülőben megtartható pár órás felfűtésekre amin regisztrálás után tudtok részt venni.

Egy ilyen nap nagyjából így néz ki belülről:

Oszd meg ezt a bejegyzést és maradj velünk kapcsolatban

Ha szeretnétek elsőként értesülni aktuális híreinkről, lehetőségeinkről, ha nem szeretnél lemaradni nyilvános mobilszauna eseményeinkről iratkozz fel hírlevelünkre. Itt hirdetjük meg először programjainkat és itt találkozhatsz először webshopunk egyedi ajánlataival is.

Iratkozz fel hírlevelünkre és tudni fogod merre járunk.

* indicates required
Hívjatok, írjatok, érdeklődjetek. Szaunánk hozni fogja hangulatot, ami csak a tiéd. Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás és Gergely

Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!