Szauna majális. Fehérgém üdülő

Rent the heat

2022.05.01-én déltől este hatig szabad a szauna

Hétvégén május 1., ami szerencsére idén sem marad el, sőt egyben május első vasárnapja, így anyák napját is ünneplünk. Ez alkalomból újra megrendezésre kerül a szigethami Duna-parti majális.

Legkedvencebb mobil szaunás telephelyünk is Szigethalmon van. Egyik állandó helyszínünk a Fehérgém üdülő, ami egyben kihagyhatatlan eleme május első napjának. Neked ajánljuk ezt a kis szaunapikniket, ahol a Ráckevei Duna partján élvezheted a napsütést és a benti 80°C-ot. A részvétel ingyenes.

A SAUNATOGO mobil szaunája felfűtve vár. A lenti videó is itt készült. Gyere, próbáld ki !

Fehérgém üdülő. Szaunapiknik barátokkal

Május elsején szokás szerint újra befűtünk mobilszaunánkban.

Idén is működik majd az ideiglenes úszóhíd, amin keresztül pont a szaunához érkeztek. Az üdülőben a szauna mellett halászlé főző verseny, kézműves palacsinta, gyerekjátékok büfé és egyéb meglepetések is várnak.

A SAUNATOGO szaunáját ingyen próbálhatod ki,

…csak hozz magaddal egy törölközőt. Öltöző és zuhany van, de a sportosabb szaunázók már csobbanhatnak a Kis-Dunában is.

A Fehérgém üdülő címe: 2315 Szigethalom, Dunasziget utca 102. , amit ezen a napon a Fürj utca végétől induló ideiglenes hídon tudsz megközelíteni a legegyszerűbben.

A majális egyéb programjairól itt olvashatsz

Mobil szauna a Fehérgém üdülőben

Hol vagyunk, ha nem itt?

A május 1-i szauna-nap NEM textilmentes. Itt mindig figyelemmel kell lennünk a környéken lakókra és a majális vendégeire. Ha igazi autentikus hangulatban, akár ruha nélkül szeretnéd élvezni a szaunázást, ezt bármikor és velünk szinte bárhol megteheted.

Kattints ide: Mobil szaunánk és a saját szauna-pikniked oda gurul, ahova csak szeretnéd.

Ha elsőként akarsz értesülni aktuális híreinkről, lehetőségeinkről, ha nem szeretnél lemaradni nyilvános mobilszauna eseményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre. Itt hirdetjük meg először programjainkat és itt találkozhatsz először webshopunk egyedi ajánlataival is.

Iratkozz fel hírlevelünkre és tudni fogod merre járunk.

* indicates required
Hívjatok, írjatok, érdeklődjetek. Szaunánk hozni fogja hangulatot, ami csak a tiéd. Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás és Gergely

Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!