Textilmentes Szaunamester PIKNIK 2022.07.17. BALATONBERÉNY


Az egynapos esemény a Naturista Mobilszauna fesztivál másnapján kerül megrendezésre.

2022. július 17. VASÁRNAP, 12:00-tól 18:00 -ig.

Nem cifrázzuk, tudjátok milyen az, ha egy csomó szaunamester összejön egy helyre és van a közelben 6-8 felfűtött szauna. Ha nem tudnád, mondjuk, …leginkább szórakoztató.

Egy ilyen, egynapos eseményre várunk titeket szaunamestereket és barátaitokat. Egyszerűen csak érezd jól magad, ennyi a lényeg. Ősztől nyárig ti dolgoztok, de most tietek a pálya.

7db mobilszauna várja, hogy megtöltsétek élettel.
Találkozz a többiekkel. Most végre nektek fűtünk.

Textilmentes Szaunamester Piknik


Szauna-jegy. Érvényes: 2022.július 17. 12:00 -18:00


Balatontourist, Berény Naturista Kemping

8649 Balatonberény, Hétvezér u. 2, , a Balatonpart egyetlen naturista kempingje.

Belépőjegy ára: 6000 Ft

Ezért a hét, helyszínen levő mobil-szaunában annyit szaunázol, amennyi beléd fér, illetve amennyi felöntésre beférsz. Ezen a napon nem kell külön helyet foglalni. Érvényes belépő birtokában már jöhetsz is bejelentkezni a karszalagodért. A többi már rajtatok múlik.

Rengeteg szaunaidőt tudsz kihasználni. az itt-ott hirtelen kialakuló felöntések kolompra indulnak . ezen a textilmentes napon tiéd a szauna-tér.


Aki befér, befér.

A program, a zene és még a férőhelyek száma is ismeretlen, viszont a hangulat biztosan óriási. Strandolj, szaunázz a többiekkel Berényben!

A jegyvásárlást a lenti ablakban intézheted


Ezen a napon vendégeitek is jól szórakoznak, csak hozdd őket magaddal.

A Szaunamester Pikniken természetesen ők is hasonló feltételekkel vehetnek részt.

A Szaunamester Piknik belépői CSAK 2022.07.17-én érvényesek.


Oszd meg az eseményt barátaiddal. hívj akit csak szeretnél és érezd jól magad

Mivel minden mobilszauna Balatonberényben gyűlik össze ezen a hétvégén, ezért kár lenne kihagyni a lehetőséget. Miért ne használjuk ezt a napot arra, hogy kicsit nektek is adjunk valamit. A legjobb szeánszokon vehetsz részt, amiket máshol nem fogsz látni, már csak azért sem mert kizárólag improvizálunk aznap. Nincs semmilyen előre megszervezett felöntés, vagy program.

Ez a nap nem a munkáról szól hanem rólatok. Ha szaunamester vagy, biztosan rád fér egy nap kötetlen szórakozás. Találkozhatsz más szaunamesterekkel, a barátaiddal és egy helyen próbálhatjátok ki az összes Magyarországon üzemelő mobilszaunát. A Naturista Mobilszauna Piknik után ottmaradunk egy napot.

A vasárnapot nektek, szaunamestereknek ajánljuk fel. Sok szeretettel meghívunk mindenkit aki semmi mást nem szeretne, csak barátkozni és szaunázással tölteni a délutánt úgy hogy semmi nem kötelező.

Gyertek el és érezzétek jól magatokat.

Szeretettel várunk minden szaunamestert, és vendégeiteket.

A teljes nap egy improvizációs felöntésekkel megtűzdelt kötetlen program, ahol részt vehetsz más mesterek szeánszain, vagy akár te is lehetsz a beugró mester. Barátkozz, beszélgess, ismerkedj, tanulj a többiektől. Ha van egy felöntésed amit tesztelnél másokon, vagy csak kikérnéd a többi mester véleményét, akkor is itt a helyed.

A nap célja nem egy szakmai nap, tényleg csak szórakozni szeretnénk.

A kínálóasztal és a közösségi konyha nyitva lesz, a szaunák a helyszínen, nyugágy és Balaton bekészítve. Nagyon másra nincs szükség ehhez a naphoz.

A vasárnap végre nem rólatok, hanem NEKTEK szól. Egyszerűen érezd jól magad a Balaton-parton a többiekkel.

Az esemény és a teljes helyszín textilmentes, a NATURISTA ETIKETT szabályai érvényesek. A részvétel jegyvásárláshoz kötött.

Online jegyvásárlás és helyszíni jegyértékesítés a készlet erejéig lehetséges.A jegyvásárlás ezen a lapon indul néhány nap múlva. Regisztrálj a Mobilszauna Piknik emlékeztető levelére és tudni fogod.

Látogass vissza erre a lapra. A jegyvásárlás ez alatt a sor alatt fog megjelenni.


Természetesen várunk a NATURISTA MOBILSZAUNA PIKNIKRE IS 2022.július 15-16-án. Részletek a képre kattintva.

Mobilszauna fesztivál 2021

advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny