Szazuna-szezon nyáron is

Néha halljuk, hogy szaunaszezon így – szaunaszezon úgy. Bevalljuk nem igazán értjük mit jelent a „szezon” szó a szaunával kapcsolatban, de elfogadjuk, hogy úgy érzitek a szaunázás egy szezonhoz kötött, főleg téli elfoglaltság. A szauna szinte mindehol Finnországgal, hóval és a jéggel kapcsolódik össze és igen, hidegben jó érzés felolvadni a fűtött szaunában, de a Finnországban sincs mindíg -20°C. Szaunázni nem csak télen jó.

Családbarát vízparti üdülő

Gyakran szaunázunk mi is és nem csak télen. Megjelenéseinkkel mindíg próbáljuk valamivel összekötni a szaunázást, ami néha szokatlan párosításnak tűnik. Mi már megszoktuk, ha mobil szaunáról van szó akkor igazán elengedhetjük a fantáziánkat a helyszínnel és a lehetőségekkel kapcsolatban. Próbálj rá te is! Hol terjesszük a szaunakultúrát, ott ahol már amúgy is ismerik?

Foglalj időpontot most

Persze szívesen megyünk bárhova, de minden nyilvános megjelenésünkkel igyekszünk behúzni olyanokat is, akik még nem ismerik a szaunázás szépségét. Télen főleg a fűtött szauna a fő vonzerő, de nyáron a helyzet teljesen más. A szauna ilyenkor nem az a hely, ahova menekülsz a hideg elől. Tavasztól késő őszig, barátaiddal egy bogrács halászlé mellett sokmindenre jut idő, érdemes teljes napban, komplett éjszakában gondolkodnod, hiszen fázni senki nem fog.

Fehér Gém üdülő

Nyáron a forró szaunából kilépve még a legmelegebb időben is hűsítő élményt kapsz és később a leghűvösebb este sem fog ki rajtad. Ha a 80°C után néha lemártózol a Dunában, vagy beugrasz a hideg zuhany alá, garantáljuk, hogy jobban fogod viselni az időjárást, még napokkal a szaunázás után is. Ennyi akár elég is lehetne, de meg fogod látni, hogy a szauna akár sokkal többről is szólhat, mert „ránc-símító” hatása felülmúlhatatlan.

Remélhetőleg nyári állandó helyszínünkkel sikerül olyan lehetőségeket adni nektek, ahol azok is megtalálják az élményfaktort, akik valamilyen okból még tartanak a szaunáktól. Számunkra emiatt fontos, hogy nyáron, amikor az időjárás sokkal kellemesebb, egy egyedi lehetőséget adjunk mindenkinek, aki természetben, a friss levegőn szeretne eltölteni egy tartalmas napot.

Final Tiles Gallery id=11 does not exist

Az eredeti szauna a közösségről, a valódi emberi kapcsolatokról és nem a teljesítményről szól. Egy ilyen kötetlen alkalommal nem kell túlzottan figyelned sem a hőfokot, sem az időt. Persze van pár fontos dolog amit jó ha betartasz, de többnyire elég ha befelé figyelsz és hagyod, hogy a tested mondja meg neked, hogyan érezné jól magát. Ismerd meg a szauna spirituális oldalát. Valóban nyugtató élményben lesz részed amit bármikor megismételnél.

 

One Reply to “Szazuna-szezon nyáron is”

Comments are closed.