Ha értékes számodra amit csinálunk, támogass minket!

SAUNATOGO Mobilszauna fesztivál és piknik

Működésünkhöz pénzre van szükségünk, ez eddig sem volt és ezután sem lesz titok.

Hogyan segíthetsz?

Ezt a felületet azért hívtuk életre, hogy ha úgy érzed fontos, amit csinálunk, értékes az a nézőpont ahogy a szaunázást látjuk, akkor támogathass minket közvetlenül is.

Ennek egyik módja, ha kibéreled a szaunánkat magadtoknak, a másik pedig az, ha a munkánkat, eseményeinket pénzzel támogatod.

Akármelyik opciót is választod, bármikor lehetőséged van megrendelésed bankkártyás kifizetésére (az általunk kiadott egyedi árajánlatra hivatkozva), vagy akár egy általad választott támogatási összeg rendszeres, vagy egyszeri átutalására is.

Befizetésedről minden esetben számlát kapsz tőlünk, ezért szükséges az adataid megadása.

Köszönjük, ha megrendeléseddel, vagy támogatásoddal segíted munkánkat.

Miért keresünk támogatókat?

Az ember, a minőség, a lehetőségek és az ár néha egymásnak ellentmondó, de nagyon fontos szempont, amik között nehéz megtartani a kényes egyensúlyt. Emiatt szinte mindig, az esemény méretétől és a lehetőségektől függően korlátoznunk kell a résztvevők számát, ami nem könnyíti meg projectjeink finanszírozását. Ebben szükségünk van a segítségetekre.

Célok

Ötleteinket, a szauna karbantartását, fejlesztését, terveinket, eseményeinket, egyéb kiadásainkat és a weboldal üzemeltetését a szaunánk bérbeadásából fedezzük immár 6. éve. Szerencsére ti is úgy gondoltátok, hogy érdemes dolgoznunk.

Minden évben szervezünk valamilyen nagyobb közösségi jellegű programot, mint például a balatonberényi Naturista Mobilszauna Piknik, amit három kisebb, előzetes próbálkozás után 2024-ban hivatalosan már negyedik alkalommal fogunk megrendezni 2024.06.28-30-án, de ehhez szükségünk van támogatókra.

Ha támogatnád a MOBILSZAUNA PINKNIK-et és igényt tartanál a támogatással járó extra ellátásra és figyelemre, a lenti űrlap megjegyzés rovatába írd be, hogy: PIKNIK2024

Felvesszük veled a kapcsolatot.

Rendezvényeink célja nemes, de kapacitása véges. A cél az, hogy a megmutassuk egymásnak, hányféleképpen látjuk, láthatjuk ugyan azt az ügyet, a szaunázást.

Szeretnénk ha te is látnád, hogy a szauna különleges és minden komolysága ellenére egy játék. … játék a gőzzel, forrósággal, illatokkal, érzésekkel és észrevétlenül hoz közelebb másokhoz.

Fontos , hogy annak érdekében, hogy mindenki megkapja a neki járó kényelmet, elfogadható áron és minőségben, nem foghatjuk fel az ügyünket tisztán üzleti vállalkozásként. Akkor pont a lényeg, a legfontosabb részlet, a játék veszne el a sorok között.

Találkozzunk Berényben?

Amennyiben megrendelőnk vagy támogatónk vagy, szívesen látunk Balatonberényben a 2024-es Mobilszauna Pikniken. Támogatásotok sokat számít, így meglepetésben lehet részetek. Iratkozzatok fel az e-mail listára, hogy elsőként halljátok az aktuális híreket.

Subscribe

* indicates required
Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép
Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!

advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny