Tisza-tavi jeges fürdőzés 2024

Sorbanállnak a melegedni vágyók. Tisza tavi jeges csobbanás, Tiszafüred

3 évvel ezelőtt Ljasuk Dimitry a nemzetközi hírű Jóreménység Sziget film rendezője meghívott minket Tiszafüredre egy tiszatavi csobbanásra, amit akkor második alkalommal rendezett meg.

Ekkor körülbelül 100-an csobbantak a jegyes tiszában. A következő évben már több szauna érkezett az eseményre így velünk együtt a Finn Mobilszauna is hadba állt az fürdőzők felmelegítésére. Ekkor már nagyjából 400-an vártak a nagy mártózásra.

A 2024-es csobbanáson 747 ember csobbant a hideg vízben és a szaunák száma tovább nőtt. Eljött velünk a Sauna Truck is. 4 szaunával vártuk a fürdőzőket és reméljük sikerült mindenkit kicsit felmelegítenünk.

Keresd az esemény bejegyzését a facebook oldalunkon.

Köszönjük, hogy ott lehettünk Jeges Fürdés, Újévi Csobbanás és Tisza szentelés . Ljasuk Dimitry films és köszönjük, hogy ott voltatok mind a 747-en. #csobbanás #tiszató #saunatogo #saunatruck #finnmobilszauna #hidegviztorzs

Dimitry és a Nemzetközi Hidegvíz-törzs a SAUNATOGO-nál. Nem csak 5-en vannak 🙂

Ha a következő olyan eseményt keresed ahol több mobilszaunát is kipróbálhatsz egyszerre, gyere velünk Balatonberénybe a PIKNIK2024-re a mobilszauna fesztiválra!Kövessétek híreinket, a mobilszaunás csapattal a következő Pikniken, Balatonberényben talákozhattok együtt.

Oszd meg ezt a bejegyzést ismerőseiddel!


Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely és a többi mobilszaunás.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép

Oszd meg ezt a bejegyzést ismerőseiddel! Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!


advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny