Totalcar, 24. Parkoló Parádé

Megint mi ez az árukapcsolás, …mi?!? Mondtuk, szauna bárhol, bármikor. Lehet, hogy bejön, még nem is próbáltad, szóval „Today is the day”. Gyere nézd meg március 17-én!

Az idei első, tavaszi Parkoló Parádé a 24. a sorban. A classic korú autók és „enyhén szentimentális” gazdáik legendás találkozója, ami valóban egy parkolóban megszervezett kis összegurulásból rúgta ki magát azzá ami manapság. Vannak akik büszkén viselik a kb 30-at, a kezdődő midlife crisist és az öregedést. Ezek leginkább az autóink, mi meg csak pislogunk egy napig a PP-n, mert némelyik még az autóskártyán sem volt ekkora formában. …mindeközben:

Saunatogo Crew teljesen felszerelt, zuhanyzóval, öltözővel ellátott mobil szaunája vár az egyik zöldterületen. A felfűtött szaunát minden PP24-re kilátogató élesben tesztelheti 13 órától 18 óráig, a helyszínen jelentkezve (jelentkezés 13 órától, ingyenes, fél óra szaunaidő, amíg a készlet tart).

Aznap a szaunakultúra, de főleg az élmény népszerűsítése és az autók mellett kicsit családvédelemmel is foglalkozunk. Amíg az, aki a családból a nehezebb feladatot kapta aznap, lazításképp puhára fő a gőzben, a gyerekek a Kalandozó Park gokartjaival csapathatják a 3-as fogadó előtt. Midez a Totalcar foodtruck udvar közelében.

A szauna szempontjából mellékszál, de talán megmagyarázza a szokatlan szauna-helyszínt, hogy Mátyás és én is rajongunk a régi, máig jól működő és karbantartott, óvott technikáért, legyen az szinte bármi. Azt is láttátok, hogy az oldschool (’89-es) Wilk lakókocsit egy ’93-ban gyártott, hasonlóan kortalan BMW-vel húzzuk, már a 3. éve mindenhova. Ez sem a véletlen műve, sokaknak, sok munkája és türelme van benne. Közülük többen nem is tudják mennyit segítettek, amiért nagon hálásak vagyunk Nem tudunk mit tenni (én legalábbis nem), a classic szerelem nem enged az egyszerűbb úton járni.

Már rég óta figyeljük a Totalcar Parkoló Parádét és idén végre úgy alakult, hogy meglátogatjuk. Így kerülünk ide, a többit mi sem gondoltuk volna.

Classicban utazunk

Az utóbbi másfél évben egy szerencsétlen autótörésből való hosszú felépülés bonyolította a megjelenéseinket és tette kérdésessé a tervezett finn túránkat. Szerencsére az autó felépült, idénre végre a teljes szerelvény rendben. Kaptunk segítséget az érdi Lakókocsiparktól majd a mobil szauna a BÉGÉ Design-tól megkapta a sminkjét, ami a fenti képen még nem látszik és köszönhetően Horváth Zolinak a Késmárk utcából, és Bimmercar Pusztai Krisznek, B is visszanyerte régi alakját és képességeit. Nem volt kis munka, aminek minőségére egy szavunk sincs azóta se.

Volt időnk álmodozni amíg elkészült minden

Azt gondoltuk, majd csak úgy kimegyünk a PP-ra látogatóként és viccből leparkoljuk a szaunát az egyik sarokban. Be sem akartunk fűteni igazán, mert az autók érdekeltek főleg. Szerencsére a Totalcar csapata meglátta a helyzetben az X factort (amit ezúton is köszönünk) és szervezett egy elnöki helyet nekünk a 24. Parkoló Parádén. Így van szerencsénk jelenteni, hogy a számunkra is kedves classic autók között sétálgatva nem csak láthatsz minket, de ha kedvet kapsz, ki is próbálhatod felfűtött mozgó szaunánkat, a verinájsz napágyainkkal együtt.

Kikapcsolódás, lazítás, a tökéletes pillanat élvezete, pont mint az öregautós hobbi fényesebbik oldala. Furcsa kapcsolat, de a szaunakultúra is erről szól. Ki ne vágyna pár lassabb percre? Keresd meg a szaunát és regisztrálj.

A Parkoló Parédé egy igazi családi nap ahol Apa, Anya és a Gyerekek is találnak érdekes programokat.

Ha kicsit megpihennél az autók között, ülj be hozzánk a szaunába.

HOZZ TÖRÖLKÖZőT!