Újabb társulás. SUP-SZAUNA túra.

Megvagyunk, kikötöttünk

Szeretjük az összeállásokat. Mindig valami érdekes dolog sül ki belőle.

Ez a mostani egy tavaly májusi beszélgetéssel indult és végül a tél eddigi leghidegebb napján sikerült is összehozni az eseményt.

Zsolttal a SZUPISUP.HU tulajdonosával szerveztünk egy téli SUP és SZAUNA túrát. A sup részért Zsolt felelt, mi a szaunát adtunk. A helyszín a nagyszerű adottságokkal rendelkező szigethalmi Fehérgém Üdülő és a Ráckevei Soroksári Dunaág (RSD) volt.

Az, hogy az üdülőben a szauna a vízparton parkolhat egészen egyedi lehetőséget ad a kezünkbe. A túra Szigetszentmiklósról indult, a 10 fős csapat délután kettőkor kezdte leküzdeni a fagyos 6,5 km-es túrát..

SUP télen, normális?

Igen az, akármilyen hidegen is hangzik. Valóban nem volt meleg a vizen, de valahogy sikerült kiszúrnunk az egyetlen teljesen szélmentes és napos dátumot február elején.

Az egyik checkpoint, a Taksonyi-öböl némi jéggel fogadta az érkezőket, így az kimaradt, de Zsolték naplementére, öt óra környékére megérkeztek az üdülőbe. Senki nem borult, senki nem ázott meg. Hűvös próbatétel volt, de az ilyesmi arról is szól, hogy vajon meg tudod-e csinálni, képes vagy-e átlépni a komfortzónád határain és élvezni azt amit éppen csinálsz.

A szauna 90 °C, nem nagyon aggódtunk, hogy végül valaki majd nem enged fel.

Az érkezés után sup-jóga, aztán irány a melegedő és a meleg zuhany. Az üdülő egyik faháza volt a fűtött bázis, mellette a szaunánk adta a forróságot. A házhoz tartozó stégen van egy fürdőlétra, a hideg Duna volt a csobbanó.

A lenti videó ezen a napon készült.

A képek minősége lehetne jobb, de a lényeg talán jől látszik a kevés fényben is. Jól éreztük magunkat.

A túra sikeres. Folytatjuk.

Biztosak vagyunk benne, hogy lesz folyatás.

Annyira, hogy valószínűleg csak március elejéig kell várnod a következő túrára. Figyeld a fórumainak: a blogot, a facebook oldalunkat, vagy a SZUIPSUP.HU eseményeit.


Találd ki te is saját szauna napodat.

Zsolt megálmodta az eseményét, mi csak segítettünk, hogy olyan legyen amilyet elképzelt.

Ezt veled is megcsináljuk, csak keress meg minket az ötleteddel. Ha kívácsi vagy a részletekre, nyomd a gombot.


Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!

Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

Eseményeinket egy általad megjelölt összeggel közvetlenül is támogathatod

advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny