WEBSHOP. Rendeld meg szaunakellékeidet is!

Sauna Boulevard Spa & Bath Boutique

Sauna Boulevarddal közösen segítünk, hogy könnyebben hozzájuss mindenhez, amire egy szaunában szükséged lehet. A lenti gombra kattintva a Sauna Boulevard Spa & Bath Boutique webshopja nyílik meg.

A Sauna Boulevard Kft. Finn tulajdonú családi vállalkozás mely közel 20 éve van jelen a magyar szauna világban. Iratkozz fel hírlevelünkre az oldalon levő feliratkozó menüben és megkapod speciális ajánlatainkat, vagy az aktuális kedvezményre jogosító, a webshopban beváltható kuponkódjaidat.

Mit találsz a shopban?

Az üzlet és a webshop kínálatában minőségi, válogatott szaunás termékeket találsz. A Finnországban és Magyarországon is megtalálható boltok Finn és Észt közvetlen gyártói kapcsolatokon keresztül jutnak exkluzív árukészlethez. A magyarországi Hunyadi úti telephely és raktár rendszeresen fogad Finnországból érkező szállítmányokat. A képviselt gyártók mind személyes tapasztalat alapján válogatott és magas minőséget, illetve szolgáltatást nyújtó, nagy múlttal rendelkező cégek.

Szauna Boulevard Shop 1117 Budapest, Hunyadi János út 2.

A szaunakellékek, textilek, illatanyagok mellett természetesen a szauna karbantartásához, építéshez szükséges felszerelések is megtalálhatóak. A karbantartás fontos, rövidesen részletesen elmondjuk miért.

Ha követsz minket elkaphatod ahogy néha a szaunánkban is bemutatunk és kipróbálunk ezt-azt, mint ezt a kis vastölcsért lent, a legutóbb.

Höry Löyly

Ha nagyobb dolgokban gondolkozol akkor szintén itt a helyed. Szaunaüzemeltetők és közületi felhasználók, szaunaépítők támogatása, ellátása szintén a Sauna Boulevard Spa and Bath Boutique profiljába vágó feladat, ha kérdésed van a témában tedd fel nálunk, vagy az info@saunaboulevard.com email címen.

“Ok, de mi a háttér amiről nem tudok?”

Ha érdekel miért került ki a webshop gombja az oldalunkra, a SAUNATOGO és a Sauna Boulevard kapcsolatát egy későbbi blogbejegyzésben olvashatod majd. Régi barátság ez, van mit megénekelnünk.

Én a Gergely vagyok. Trailernek annyit, hogy Mátyás nélkül nem lenne a hobbiproject DIY , de itthon mégis stílusteremtő mobil szaunánk és nem lenne indokolt az állandó többes szám sem.

… Mátyás pedig civilben maga a ‘Bouelvard is, úgyhogy nélküle a Shop sem menne.

Iratkozz fel hírlevelünkre és kövess minket, hogy elsőként értesülj a velünk történő eseményekről, szaunázási lehetőségekről, tesztjeinkről és a legújabb webshop ajánlatainkról.