WEBSHOP. Rendeld meg szaunakellékeidet is!

Sauna Boulevard Spa & Bath Boutique

Sauna Boulevarddal közösen segítünk, hogy könnyebben hozzájuss mindenhez, amire egy szaunában szükséged lehet. A lenti gombra kattintva a Sauna Boulevard Spa & Bath Boutique webshopja nyílik meg.

A Sauna Boulevard Kft. Finn tulajdonú családi vállalkozás mely közel 20 éve van jelen a magyar szauna világban. Iratkozz fel hírlevelünkre az oldalon levő feliratkozó menüben és megkapod speciális ajánlatainkat, vagy az aktuális kedvezményre jogosító, a webshopban beváltható kuponkódjaidat.

Mit találsz a shopban?

Az üzlet és a webshop kínálatában minőségi, válogatott szaunás termékeket találsz. A Finnországban és Magyarországon is megtalálható boltok Finn és Észt közvetlen gyártói kapcsolatokon keresztül jutnak exkluzív árukészlethez. A magyarországi Hunyadi úti telephely és raktár rendszeresen fogad Finnországból érkező szállítmányokat. A képviselt gyártók mind személyes tapasztalat alapján válogatott és magas minőséget, illetve szolgáltatást nyújtó, nagy múlttal rendelkező cégek.

Szauna Boulevard Shop 1117 Budapest, Hunyadi János út 2.

A szaunakellékek, textilek, illatanyagok mellett természetesen a szauna karbantartásához, építéshez szükséges felszerelések is megtalálhatóak. A karbantartás fontos, rövidesen részletesen elmondjuk miért.

Ha követsz minket elkaphatod ahogy néha a szaunánkban is bemutatunk és kipróbálunk ezt-azt, mint ezt a kis vastölcsért lent, a legutóbb.

Höry Löyly

Ha nagyobb dolgokban gondolkozol akkor szintén itt a helyed. Szaunaüzemeltetők és közületi felhasználók, szaunaépítők támogatása, ellátása szintén a Sauna Boulevard Spa and Bath Boutique profiljába vágó feladat, ha kérdésed van a témában tedd fel nálunk, vagy az info@saunaboulevard.com email címen.

„Ok, de mi a háttér amiről nem tudok?”

Ha érdekel miért került ki a webshop gombja az oldalunkra, a SAUNATOGO és a Sauna Boulevard kapcsolatát egy későbbi blogbejegyzésben olvashatod majd. Régi barátság ez, van mit megénekelnünk.

Én a Gergely vagyok. Trailernek annyit, hogy Mátyás nélkül nem lenne a hobbiproject DIY , de itthon mégis stílusteremtő mobil szaunánk és nem lenne indokolt az állandó többes szám sem.

… Mátyás pedig civilben maga a ‘Bouelvard is, úgyhogy nélküle a Shop sem menne.

Iratkozz fel hírlevelünkre és kövess minket, hogy elsőként értesülj a velünk történő eseményekről, szaunázási lehetőségekről, tesztjeinkről és a legújabb webshop ajánlatainkról.

Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely és a többi mobilszaunás.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép
Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!

Találkozunk rövidesen és köszi hogy velünk vagytok.

A SAUNATOGO crew-ból, Mátyás, Gergely.

Mobilszauna fesztivál 2021, Résztvevők csoportkép
Foglalj időpontot, vár a SaunatoGo Crew

Like és Share a Facebook oldalunkra vagy keress az Instagram -on. Kövess, hogy találkozhassunk!

advent Aquasziget Esztergom balatonberény balatontourist Bartók Béla Boulevard bartókbélaboulevard bbb berény bogrács budapest családi csobánka drszauna fehergemudulo fehérgém Fehér Gém üdülő fesztivál finnmobilszauna Gárdonyi tér köszönjük löyly majális mobilesauna mobilszauna mobil szauna mobilszauna piknik naturista oszoly parkoloparade sauna saunaanytime saunaanywhere saunaboulevard saunatogo saunatogo chill saunatogo menni slowxmass szauna SzaunaClub szaunamester Szigethalom textilmentes totalcar túra verseny